В края на миналата седмица WinFuture се натъкват на документ не само със спецификациите на предстоящия Xiaomi Mi A3, но и със снимки на апарата, които разкриват някои ключови промени.

От изтеклата информация става ясно, че Mi A3 най-вероятно ще разполага с нов AMOLED екран, вместо с LCD такъв, който отново ще е с размер от шест инча.

В горната си част панелът ще помещава 32-мегапикселова камера, вградена във формата на капка.

На гърба на Mi A3 ще има общо три сензора с респективно 48, 8 и 2 мегапиксела, но за момента не знаем точно какви ще са техните възможности.

Интересната новост е, че сензорът за пръстов отпечатък ще е вграден в самия екран, а алуминиевият гръб от миналата година ще даде път на стъклен панел, което ни навежда на мисълта, че телефонът ще печели и от безжично зареждане.

За момента знаем, че основният модел Mi A3 ще разчита на Snapdragon 665 и ще предложи 4GB RAM и 64GB памет.

Говори се, че устройството ще бъде захранвано от доста мощна батерия от 4000mAh, която може да се зарежда бързо чрез USB-C порт.

В мрежата има слухове, че Xiaomi възнамерява да пусне Pro и Lite модели на Mi A3, но за момента детайлите в това направление са оскъдни.

Очаква се Mi A3 да се появи в Европа още през август, а останалите непотвърдени модели - малко по-късно, като засега никой не споменава колко ще струват те.   dnesplus.bg
   
   
БНБ Текущи валутни курсове
   

           Фиксиран курс
              1 EUR =
1.95583 BGN

   

Радио  

   
   
   

Контакти  

e-mail: info{@}mybgdir.com
Бг-каталог

   
   
   
© 2018 - 2020г. Всички права запазени! Бг - каталог ©