Манчестър Сити сключи десетгодишен спонсорски контракт с германската фирма за спортна екипировка Пума на стойност 650 млн. паунда. “Гражданите” си търсеха нов спонсор и контактуваха с Пума от ноември 2017 г. В крайна сметка двете страни са се договорили за контракт, който става вторият най-изгоден в Премиършип след сделката на Манчестър Юнайтед с Адидас.

Пума от следващия сезон ще облича не само тима на Сити, но и четирите дъщерни клубове – Съчуан Цзюн, Жирона, Мелбърн Сити и Атлетико Торке. Естествено, по-голямата част от парите от Пума ще отиват в клуба от “Етихад”, който сега получава от Найк само 20 млн. паунда годишно. За първи път възпитаниците на Пеп Гуардиола ще носят екипи на Пума по време на предсезонното турне в Азия през лятото, където ще играят приятелски мачове в Япония и Китай.

“Това е исторически ден за нас. Подобно нещо не е правено преди, това е безпрецедентно сътрудничество. Нуждаехме се от партньор, който може да се развива толкова бързо, колкото нас. Когато имаш само един партньор, това спестява време в преговорите и позволява да действаш глобално”, заяви изпълнителният директор на Сити Феран Сориано.  http://dnesplus.bg/
   
   
БНБ Текущи валутни курсове
  • Курсове за 07.04.2020


    Българска народна банка

    • 1 USD = 1.79681 BGN (down)
    • 1 GBP = 2.22019 BGN (down)
    • 1 CHF = 1.84826 BGN (down)
   

           Фиксиран курс
              1 EUR =
1.95583 BGN

   

Радио  

   
   
   

Контакти  

e-mail: info{@}mybgdir.com
Бг-каталог

   
   
   
© 2018 - 2020г. Всички права запазени! Бг - каталог ©