Премиерът Бойко Борисов пое ангажимент да помогнем с финансиране на разширяването на базата на националния отбор по художествена гимнастика, заяви спортният министър Красен Кралев в Министерски съвет, предаде репортер на БГНЕС.

"Не можем да коментираме конкретна сума, първо трябва да има проект, за да се види от какво ще има нужда, но категорично ще работим в посока разширяване. Първо трябва да си подготвим домашното с това да висим колко средства ще бъдат необходими. Това са нормални строителни действия и първо трябва да получим проект от федерацията", каза Кралев.

"Наистина има желание от страна на Борисов да ни помогне и аз съм сигурна, че в момента, в който сме готови с проекта, ще получим тази помощ от правителството, защото наистина имаме крещяща нужда от разширяване на националната база.

Най-важното е, че Борисов пред нашите много сериозни шефове от ФИГ заяви своето удовлетворение от това какво се случва с българската художествена гимнастика. Вие самите сте свидетели на това какви резултати постигаме и как работим, така че аз съм убедена, че мечтаното разширение на залата ще го имаме", допълни президентът на родната централа Илиана Раева.  http://dnesplus.bg/
   
   
БНБ Текущи валутни курсове
   

           Фиксиран курс
              1 EUR =
1.95583 BGN

   

Радио  

   
   
   

Контакти  

e-mail: info{@}mybgdir.com
Бг-каталог

   
   
   
© 2018 - 2020г. Всички права запазени! Бг - каталог ©