Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес не скри огромното си разочарование след вчерашната загуба с 0:1 от Франция на полуфиналите на Мондиала в Русия. Това бе едва второто класиране на „червените дяволи“ в топ 4 на световни финали след 1986, но отново те не успяха да прескочат тази фаза.

„Разочарованието е огромно. Не е нужно да описвам каква е атмосферата в съблекалнята. Моите футболисти са разгневени и разочаровани, но това е нормална реакция, когато си загубил полуфинал“, призна след мача испанецът.

Все пак Мартинес заяви, че отборът ще опита да спечели малкия финал на Мондиала в събота и по този начин да вземе бронзовите медали. „В момента е много трудно да приемеш като нещо позитивно, че имаме да изиграем още един мач. Ние обаче трябва бързо да се възстановим както физически, така и психически и да погледнем на това като страхотна възможност, защото не всеки ден можеш да завършиш на трето място на Световно първенство. Единственият случай, когато Белгия е имала подобен шанс бе през 1986 и тогава отборът финишира четвърти. Трябва да разберем значението на този важен мач, но също така съм наясно колко трудно е това при положение, че си имал възможност да играеш финал“, допълни още селекционерът на белгийците.   http://dnesplus.bg/
   
   
БНБ Текущи валутни курсове
   

           Фиксиран курс
              1 EUR =
1.95583 BGN

   

Радио  

   
   
   

Контакти  

e-mail: info{@}mybgdir.com
Бг-каталог

   
   
   
© 2018 - 2020г. Всички права запазени! Бг - каталог ©