Отборът на Англия стартира днес от 21 часа във Волгоград участието си на Мондиал 2018 срещу състава на Тунис. За първи път от години “трите лъва” не са обременени от големите очаквания, които неведнъж са им изигравали лоша шега на големи форуми.

Англия изпрати в Русия млад и изпълнен с енергия отбор, воден от селекционера Гарет Саутгейт, който като футболист е играл срещу Тунис на Мондиал 1998, когато “трите лъва” печелят с 2:0 с голове на Алън Шиърър и Пор Скоулс. За спокойната обстановка в лагера на англичаните говори дори и липсата на обичайната истерия около отбора, създавана от таблоидите на Острова.Най-много шум преди световното се вдигна около татуировката на нападателя Рахийм Стърлинг, който се очаква да започне като титуляр днес.

Срещу англичаните ще излязат представители на страна, чийно национален отбор за първи път игра на световно първенство преди 40 години. Последното участие на “картагенските орли” беше през 2006 година. Тунис разполага с доста талантливи офанзивни футболисти като Наим Слити, Анисе Бадри и Уахби Хазри. В страната проявяват реализъм за шансовете на Тунис да прескоми групата, в която са още отборите на Белгия и Панама, но все пак се надяват на чудото.

На Острова отбелязват, че няма по-подходящ съперник за Англия от Тунис за тест на възможностите още старта на световното, тъй като стилът на северноафриканците може да затрудни Хари Кейн и компания. Тунис се класира без загуба за форума, а единственото им поражение през календарната година е загубата с 0:1 от Испания, дошла в 84-ата минута.

Вероятни състави:
Тунис: Хасен, Брон, Мериа, С. Бен Юсеф, Маалул, Схири, Саси, Бадри, Хазри, Слити, Ф. Бен Юсеф.
Англия: Пикфорд, Магуайър, Стоунс, Уокър, Йънг, Хендерсън, Деле Али, Трипиър, Лингард, Кейн, Стърлинг.
http://dnesplus.bg/
   
   
БНБ Текущи валутни курсове
   

           Фиксиран курс
              1 EUR =
1.95583 BGN

   

Радио  

   
   
   

Контакти  

e-mail: info{@}mybgdir.com
Бг-каталог

   
   
   
© 2018 - 2020г. Всички права запазени! Бг - каталог ©