Селекционерът на Бразилия Тите призна, че е останал недоволен от представянето на играчите си в двубоя срещу Швейцария (1:1).

Наставникът подчерта, че отборът му е отправил 20 удара към противниковата врата, но повечето от тях са били неточни, а това говори, че футболистите не са били достатъчно концентрирани в завършващата фаза.

"В никакъв случай играчите не бива да оказват натиск на арбитъра. Има си система за видеоповторения, работят хора, които анализират ситуациите. В момента с Миранда по мое мнение решението не беше оправдано. Винаги се разбира кога има нарушение и кога няма", каза Тите относно ситуацията при изравнителния гол на швейцарците. "Разбира се, искахме да победим и сме недоволни от резултата. А за думите ми, че за излизане от групата са нужни пет точки, говорих за статистиката. Това е статистическа необходимост за всеки победител, тя е факт", каза още Тите. Бразилия за първи път от 1978 г. не успя да спечели стартовия си мач на световен шампионат. За последно това се бе случило на Мондиала в Аржентина, когато Селесао фиксира равенство 1:1 с Швеция. На това първенство Бразилия финишира на трето място, а шампиони стават домакините от Аржентина.
http://dnesplus.bg/
   
   
БНБ Текущи валутни курсове
   

           Фиксиран курс
              1 EUR =
1.95583 BGN

   

Радио  

   
   
   

Контакти  

e-mail: info{@}mybgdir.com
Бг-каталог

   
   
   
© 2018 - 2020г. Всички права запазени! Бг - каталог ©