Кубрат Пулев е изгладнял за нови победи след спечелената битка при второто му излушване пред Атлетическата комисия на щата Калифорния. Българският нокаутьор получи обратно лиценза си и ще може да се бие отново на територията на Северна Америка.

Кобрата публикува в официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук: "Като изгладнял звяр съм за нови победи".

Адвокатката Глория Олред, която има основна заслуга за изтърпяното наказание от страна българина, сподели пред "Дъ Вегас Тейк Рейдио", че ще следи всяко действие на българина и на неговия мениджър, легендарния Боб Аръм.

"Боб Аръм хвърли много тежки обвинения към моята клиентка. Наричаше я с нелицеприятни епитети, а твърди, че е юрист и разбира от сексуално насилие. За мен лицензът на Аръм трябва да бъде отнет. Ще следим много внимателно всяко негово следващо изказване. Също така и на Кубрат Пулев. Двамата трябва да са внимателни какво правят и какво говорят", заплаши известната боркиня за полово равенство.

Българският промоутър на Пулев - Ивайло Гоцев не стои със скръстени ръце и заговори, че е стартирал план за мач на Кубрат със светвония шампион Анди Руис, който нокаутира Антъни Джошуа.

"Той е идеален противник за него, това е срещата, която искаме и която ни предстои. Такава е идеята. Ще я обсъдим с Боб Аръм и ще видим какво ще последва. Предвидили сме през септември Тервел да се боксира в Пловдив, като той ще бъде главния герой в тази галавечер", каза Гоцев.  dnesplus.bg
   
   
БНБ Текущи валутни курсове
  • Курсове за 26.02.2020


    Българска народна банка

    • 1 USD = 1.79846 BGN (down)
    • 1 GBP = 2.32422 BGN (down)
    • 1 CHF = 1.84408 BGN (down)
   

           Фиксиран курс
              1 EUR =
1.95583 BGN

   

Радио  

   
   
   

Контакти  

e-mail: info{@}mybgdir.com
Бг-каталог

   
   
   
© 2018 - 2020г. Всички права запазени! Бг - каталог ©