Безплатно мощно приложение за почистване на компютър

Dism++ е мощно приложение, разработено от Chiyu Team. Това е първата в света реализация на DISM GUI, базирана на компонентно-базирано обслужване (CBS) . Dism++ е сложна комбинация от инструменти за оптимизиране и почистване на система, драйвери , управление на системни инструменти , работа с файлове с изображения на Windows и актуализации на Windows . Приложението е достъпно за безплатно изтегляне .

За разлика от други алтернативни приложения за почистване на системата, като CCleaner и Wise Disk Cleaner , Dism++ идва с уникални функции. Използването на Dism++ работи гладко на Windows Vista до Windows 10.

Оптимизация и настройка на системата

Dism++ е страхотен инструмент за оптимизация на системата и има множество опции, които можете да приложите във вашата системна мрежа, актуализация на Windows, Windows Explorer или множество услуги. Освен това може да помогне на потребителите да управляват приложения и инсталирани драйвери. До известна степен приложението може да предостави алтернатива на контролния панел.

Лесен инструмент за почистване за потребители на Windows

Едно от предимствата на Dism++ е неговата простота . Това приложение е леко , лесно за използване от начинаещи и е мощен инструмент за експерти. Софтуерът е безплатен за изтегляне и лесен за инсталиране. Той е сигурен и надежден, така че е удобен за потребителя, така че не е нужно да се притеснявате, ако нямате технически познания.

Освен това може да ви помогне да изтриете докладите за грешки , хронологията на търсенията, временните файлове и актуализирането на хронологията на инсталирането. Най-новата версия на приложението коригира грешки и подобрява съвместимостта за нови актуализации на Windows. Освен това, ако търсите управление на файлове с изображения , Dism++ е отлична опция, която да разгледате. Можете да го използвате, за да опаковате съдържанието на папка в ISO, да редактирате файлове с изображения на Windows и да конвертирате ESD изображения в WIM или ISO файлове.

Способна програма

Този софтуер е инструмент за управление "всичко в едно" , който е полезен както за начинаещи, така и за напреднали потребители. Той е полезен, когато искате да оптимизирате, почистите, архивирате и актуализирате вашата система. Това приложение може също да помогне на потребителите да извлекат информация за данни, които могат да бъдат премахнати, за да се освободи място. Освен това Dism++ може да действа като мениджър при стартиране, който позволява на потребителите да решат кои команди или програми да бъдат изпълнени с Windows по време на стартиране.

Technical

Title:
Dism++ 10.1.1001.10 for Windows
Requirements:
  • Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Vista
Language:
English
License:
Free
Latest update:
Monday, June 21st 2021
Author:
Chuyu Team

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares