Безплатен софтуер за изпълнение на код

Java Runtime Environment е безплатна програма, която позволява на хората да изпълняват Java компютърен софтуер на своите устройства. Той е съвместим с Apple Mac, Linux и Microsoft Windows електроника както на 32-битови, така и на 64-битови операционни системи. Наслоен върху операционните системи, JRE изпълнява Java приложения, като предоставя библиотеки от класове и среда .

Пакети за повторно разпространение на Microsoft Visual C++ 2021

Microsoft Visual C++ 2021 е нова функция, която се предлага от Microsoft, след като бъде инсталирана. Тя позволява на разработчиците да създават по-ефективни и ефективни програми. Има много функции, включени в преразпределяемия Microsoft Visual C++ 2021, който позволява на различни разработчици да могат да създават по-ефективни програми, както и да използват различни програми на една и съща платформа. Например, един разработчик може да компилира програма във Visual C++ 2021 с помощта на компилатор на Microsoft и след това да инсталира програмата на Windows сървър с помощта на Microsoft Windows Server 2021.

Редактор на кодиране

Sublime Text 3 е софтуерна програма за редактор на код, която ви позволява да можете да пишете код ефективно. Тук можете да правите всичко, което искате в процеса на кодиране, и има солиден брой добавки и пакети, за да персонализирате платформата директно според вашите нужди. Създаден е на базата на Python и C++.

Създавайте персонализирани Windows приложения с код VBA

Code VBA е език за програмиране, който може да ви спести значително време в разработването на персонализиран софтуер за вашите Windows базирани системи. Типичният VBA скрипт ще се погрижи за повечето от повтарящите се функции в базираната на Windows система. Някои от тези функции са компилиране, декомпилиране, както и разопаковане на файловете, необходими на вашия софтуер.

Платформа за разработка на Android

Android SDK изпълнява всички задачи, необходими за разработване на приложения за всички версии на Android. Тази програма е необходим инструмент за всеки разработчик, който иска да прави гладко работещи приложения за най-новите системи. Той използва Java за разработка и разчита на интегрираната среда за разработка , Android Studio , за да създава приложенията и да ги тества. Тази система работи само за приложения за Android и може да се стартира през Studio.

Безплатно мощно приложение за почистване на компютър

Dism++ е мощно приложение, разработено от Chiyu Team. Това е първата в света реализация на DISM GUI, базирана на компонентно-базирано обслужване (CBS) . Dism++ е сложна комбинация от инструменти за оптимизиране и почистване на система, драйвери , управление на системни инструменти , работа с файлове с изображения на Windows и актуализации на Windows . Приложението е достъпно за безплатно изтегляне .

Безплатно приложение за отдалечен компютър

Monect PC Remote е безплатен софтуер за отдалечен работен плот, разработен от Monect и ви позволява лесно да осъществявате достъп до вашия компютър от вашето мобилно устройство. За да направите това, ще ви трябва придружаващото приложение за Android или iOS за програмата, за да синхронизира правилно вашите устройства за възможности за дистанционно управление.

Microsoft Visual Studio може да въведе нова ера

Microsoft Visual Studio е среда за разработка на различни платформи от Microsoft за разработване на приложения. Използва се широко за разработване на големи приложения, настолен софтуер и уеб приложения. Microsoft Visual Studio предлага редица опции, за да помогне на потребителите с техните нужди, като например шаблони, поддръжка за множество езици за програмиране, интеграция със средата на Windows и т.н.

Самообучение по PEPSI в NI Multisim

NI Multisim, известен също като NEMO electronics, е софтуер за симулатор на електроника с отворен код за проектиране на електроника и комуникационни системи. Разработен е от Националния институт за стандарти и технологии (NIST). Софтуерът може да се използва за проектиране на прости електронни схеми, многослойни резистори и многослойни кондензатори в електротехниката и топлинния дизайн. NI Multisim се използва при проектирането на цифрови електронни схеми повече от 35 години.

Ползите от използването на Delphi като език за програмиране

Delphi е инструмент за разработка на софтуер с отворен код, който предизвика много вълни след пускането си. Това е една от най-широко използваните и многофункционални компютърни платформи както за търговски, така и за академични потребители. Всъщност над деветдесет процента от населението на света използва някаква форма на Delphi всеки ден. Delphi е много мощен и гъвкав инструментариум за разработване на разширени приложения и има голяма общност от разработчици по целия свят.

Пълна IDE за Java

NetBeans е безплатна интегрирана среда за разработка (IDE) с отворен код за езика за програмиране Java. Той обаче има и разширения за C/C++, PHP, HTML5 и др. Той позволява на потребителите да разработват приложения, използващи тези езици, в една програма от модули. IDE също може да се похвали със световна общност от разработчици.

Цялостно решение за програмиране без скъп софтуер

FreeJava е среда с отворен код за разработване на Java програми. Той включва функции като редактор на код, мениджър на паметта, инструмент за изграждане и много други инструменти, които са необходими за разработване на стабилни Java програми. FreeJava е идеален за начинаещи и опитни програмисти, които искат да развият или подобрят своите Java умения. Ако търсите лесна среда за използване с Java програми, вероятно ще искате да изтеглите тази програма на вашия компютър.

Пълнофункционален IDE за програмиране на C++

Dev-C++ е интегрирана среда за разработка (IDE) за езика за програмиране C++. Той представя богата на функции среда, инструменти за писане и отстраняване на грешки , както и компилатор , който ви предоставя всички инструменти, необходими за програмиране на софтуер на C++. Програмата е разклонение на средата Bloodshed Dev-C++, предназначена за напреднали програмисти, които искат да създават приложения от нулата, използвайки езика на ниско ниво.

Безплатен скриптов език

Запознатите с уеб разработката вероятно са наясно, че PHP е един от скриптовите езици за тази среда. PHP е популярен, защото стандартният интерпретатор със Zend Engin e е безплатен. Има много безплатни библиотеки с разширения за поддръжка на потребители, които използват този език. Както при всеки софтуер, потребителите се насърчават да използват най-актуалната версия за целите на сигурността.

Матрична платформа за програмиране

MATLAB произлиза от името „лаборатория на матрици“, тъй като е едновременно многопарадигмална числена изчислителна среда и патентован език за програмиране. Платформата е разработена от MathWorks, за да предостави на потребителите среда за обработка на матрици, начертаване на данни и създаване на различни потребителски интерфейси. Това включва кутия с инструменти с двигателя MuPAD, където потребителите имат достъп до символични изчислителни способности. С тези функции той се превърна в инструмент за студенти по математика и инженерство, както и за професионалисти в подобни индустрии.

Безплатен мениджър на сървъри

v2rayN е безплатен мениджър на сървъри за Windows от разработчика 2dust. На пръв поглед може да изглежда подобно на софтуер като SQL Server 2019 Express Edition или SolarWinds Network Configuration Manager , но всъщност е по-близо до Remote Server Administration Tools за Windows 7 със Service Pack 1 . Това е така, защото това е графичен интерфейс за управление на V2Ray сървъри.

Научете бързо програмиране с Python

Python е динамичен език за програмиране и платформа, където може да се пише код за разработване на всякакви програми. Python като среда за програмиране е богата на функции и е гъвкава и четлива. Python вече се използва от големи технологични корпорации за програми, които са на първо място с изкуствен интелект , тъй като е страхотен за машинно обучение и анализ на данни. Python е идеален за висококачествена уеб разработка и се използва широко от специалисти по данни.

Java Development Kit е официалният комплект за разработка на езика за програмиране Java. Комплектът за разработка на Java съдържа софтуера и инструментите, които са ви необходими за компилиране, отстраняване на грешки и стартиране на аплети и приложения, написани с помощта на езика за програмиране Java.

Безплатен софтуер за персонализиране на Windows

Софтуерът WindowsFX е безплатен и ви позволява да персонализирате и променяте начина, по който работи операционната система (ОС) Windows. Можете да промените външния вид на операционната система, като добавите допълнителни елементи и няколко други функции към потребителския интерфейс. Инструментът е базиран на настолна операционна система Linux, която използва среда KDE Plasma.

Безплатно IDE с отворен код за Windows

Code::Blocks е IDE с отворен код, който използва езици за кодиране C, C++ и Fortran . Основната функционалност на програмата е фокусът върху платформа за разширение, базирана на плъгини, позволяваща на всеки програмист да разработва софтуера по начина, по който иска. Софтуерът е направен на C++ и работи като GUI инструмент.