DreamPlan е удобно за потребителя приложение, което ви дава наистина добър начин да създадете 3D план на вашия дизайнерски проект само с няколко стъпки.

Той има прост, напълно функционален интерфейс, който съдържа няколко различни раздела, които съответстват на различните операции, които можете да извършвате; „Сграда“, „Екстериор“, „Интериор“ и „Озеленяване“.

Секцията „Изграждане“ е мястото, където започвате да създавате своя план. Тук можете да добавите вътрешни и външни стени, както и врати и прозорци, както сметнете за добре. От секция "Интериор" можете да добавяте и подреждате различни мебели, като столове, маси, дивани или легла. Не само това, но можете също да добавите уреди и електроника, осветителни и водопроводни елементи и други декоративни елементи, като камини, щори и огледала.

КЛЮЧОВИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВКЛЮЧВАТ:

  • Проектиране на дома и плана на етажа: превключвайте между 3D, 2D и режими на изглед на план.
  • Ландшафтен и градински дизайн: изграждане на терена на външни озеленени площи.
  • Дизайн на интериор и стая: добавете мебели, мебели, уреди и други декорации.
  • Ремоделиране, добавки и редизайн: създайте стени, множество етажи, палуби и покриви.

В секцията „Ектериор“ можете да добавите „Растения“ (дървета или цветя), елементи „Осветление“, „Пътеки“, „Мебели“ и други „Аксесоари“. По подобен начин, от секцията „Озеленяване“, можете да повдигате или понижавате нивото на земята по предпочитан радиус и с дефинирана от потребителя величина.

Като цяло, за безплатно CAD приложение, DreamPlan върши наистина добра работа, като ви помага да визуализирате как ще изглежда проектираният от вас проект. Той има лесен за използване интерфейс, който може да се навигира както от начинаещи, така и от опитни потребители, и има относително малък отпечатък.

Търсите Mac версията на DreamPlan? Изтеглете тук

Technical

Title:
DreamPlan Home Design Software 7.85 for Windows
Requirements:
  • Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Vista
Language:
English
License:
Free
Latest update:
Thursday, January 19th 2023
Author:
NCH Software

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares