Търговски CAD и софтуер за чертане

AutoCAD е система за графичен дизайн, използвана от напреднали потребители и професионалисти. Иначе известен като автоматизиран компютърно проектиран дизайн, можете да го използвате за създаване, модифициране и оптимизиране на 2D и 3D модели. Той разполага със специализирани набори от инструменти за създаване на етажни планове, схематични диаграми, оформления на панели и т.н. Той също така включва карта с усъвършенствана географска информационна система за проектиране на топологии и обобщени пространствени данни. Тези функции са подходящи за напреднали потребители, архитекти, машинни инженери и интериорни дизайнери.

Основен инструмент за проектиране

AutoCAD съдържа множество дизайнерски оформления и шаблони, предназначени за архитектурно планиране и строителство на сгради. Можете да ги използвате, за да рисувате точни 2D чертежи и да изобразявате 3D чертежи. Те могат да се използват в комбинация с вградените аналитични инструменти. Заедно те ви дават представа за компонентите на сградата и виждат нивата на напрежение и натоварване на конструкцията.

Файловете, създадени в това софтуерно приложение за чертане, могат да бъдат направени бързо и точно. Има библиотека с блокове за многократна употреба, която ви позволява лесно да редактирате, копирате, разтягате, завъртате и мащабирате вашите рисунки. Те се правят точни чрез дробното измерение и инструмента за въвеждане на десетични числа. Те ще ви помогнат да превърнете вашите чернови в реалистични модели. Можете да отваряте различни файлови формати, включително DWG, DXF, SVG, CGM и HPGL.

AutoCAD е добра програма за чертане за 2D и 3D скициране в мащаб и цвят, което ви позволява да създавате чертежи и етажни планове, както и прототипи за играчки, бижута и други деликатни предмети. Това може да ви помогне да направите своя дизайн уникален и да намалите производствените разходи.

Technical

Title:
AutoCAD 2023 for Windows
Requirements:
  • Windows 8.1, Windows 7, Windows 10, Windows 8
Language:
English
Available languages:
  • English, Czech, Danish, German, Spanish, Finnish, French, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Chinese
License:
Trial version
Latest update:
Thursday, October 27th 2022
Author:
Autodesk Inc.

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Изпратете