Инструмент за рисуване на диаграми в мрежата и споделяне на работата ви с други

DWG FastView е междуплатформен DWG Viewer/Editor, така че основно има три от тях, DWG FastView Professional, DWG FastView Lite и DWG FastView Free. Всички те са интегрирани с един акаунт. Това дава възможност на няколко потребители да редактират едни и същи проекти едновременно. Това е чудесен инструмент, защото можете да промените настройките в няколко стъпки, без да рестартирате цялото приложение.

DreamPlan е удобно за потребителя приложение, което ви дава наистина добър начин да създадете 3D план на вашия дизайнерски проект само с няколко стъпки.

Той има прост, напълно функционален интерфейс, който съдържа няколко различни раздела, които съответстват на различните операции, които можете да извършвате; „Сграда“, „Екстериор“, „Интериор“ и „Озеленяване“.

FreeCad (Windows)

3D компютърната графика е станала повсеместна в индустрията на дизайна в наши дни. Независимо дали работите в развлекателния бизнес или в областта на техническото инженерство, лекотата и ефективността, предоставени от компютърната графика, са божи дар. Не е изненада, че различни софтуери за компютърно проектиране или CAD се издигнаха, за да задоволят нуждите на индустриалните дизайнери. FreeCAD е CAD софтуер с отворен код, първоначално създаден от Jürgen Riegel, Werner Mayer и Yorik van Havre. Като проект с отворен код, той се разработва и актуализира от общност от специализирани потребители.

Преглед на чертежи на Windows Autocad

AutoCAD Drawing Viewer е лек, но за съжаление има лошо време за реакция при извършване на сложни задачи за преобразуване и натоварва ресурсите на процесора. По-специално, то не реагира достатъчно бързо на незначителни контролни команди като завъртане, изкривяване, мащабиране и т.н. Освен това приложението не се възстановяваше бързо от сривове и рядко показваше грешки по време на тестовия период.

Autodesk Maya

Autodesk Maya, известна още като MA (My Autodesk Maya), е мощна и ефективна компютърна програма, използвана за създаване на анимационни графики. Autodesk Maya е подобна на Autodesk Maya Lite, но софтуерът всъщност е четири различни програми в една: десктоп приложение, интерфейс за плъзгане и пускане, редактор и инструмент за визуален дизайн. Също така си струва да се отбележи, че това приложение е достъпно за безплатно изтегляне от 2021 г. Autodesk Inc. е издателят на програмата и в момента те работят върху актуализация за програмата. Пускането се очаква през Q2/Q3 на 2021 г.

Autodesk DWG Trueview enables you to view .DWGfiles. The application includes DWG TrueConvert software, which lets you convert newer .DWG files to work with older versions of AutoCAD.

Основният файлов формат за файлове с данни на AutoCAD е .DWG. Той съдържа цялата информация, въведена от потребителя, като например; проекти, геометрични данни, карти и снимки. Технологичната среда на DWG съдържа възможност за формоване, изобразяване, рисуване, анотиране и измерване. Въпреки че все още често се свързва с AutoCAD, DWG технологията е неразделна част от много други продукти като софтуера за проектиране на сгради Revit и софтуера Inventor 3D CAD.

Безплатен инструмент за обработка на изображения

GIMP е безплатен софтуер за редактиране на изображения , работещ на с отворен код двигателя GEGL за промяна на снимки и за графичен дизайн . GIMP означава програма за манипулиране на изображения GNU . Това междуплатформено приложение функционира с Windows , Mac и Linux операционни системи . Използвайте GIMP за ретуширане на снимки , композиране на изображения, конструиране на графики и т.н.

Многофункционално приложение за дизайн

Canva е програма за графичен дизайн, която ви позволява да проектирате и публикувате цифрови и печатни медии. Тези с малък опит в дизайна могат да използват това приложение, тъй като то предлага хиляди адаптивни шаблони и удобен за потребителя инструмент за плъзгане и пускане. Това позволи на текущата активна потребителска база от 179 държави да публикува стотици милиони шаблони. Приложението Canva се предлага на 100 езика и е достъпно за всеки потребител с интернет връзка.

Научете как да извлечете максимума от SketchUp Pro

SketchUp е лесна за използване програма за създаване и модифициране на скици и дизайни. Това е популярен инструмент както за домашни, така и за професионални дизайнери. SketchUp използва функция за плъзгане и пускане, за да създаде виртуални прототипи за производство, строителство, транспорт, медицина, електроника, космическо пространство, играчки, хобита и др. SketchUp Pro е многофункционална, но скъпа програма за Windows, която позволява напълно да манипулира и контролира своите проекти с лекота.

Предимства от използването на Adobe Camera Raw

Adobe Camera Raw е невероятна безплатна добавка за Photoshop, създадена от Adobe, първоначално предназначена за Mac OS X. Въпреки че е съвместима предимно с Windows и Mac OS X, Adobe също е разработила версия само за Windows. Adobe Camera Raw предлага огромен набор от функции за редактиране на снимки, за да ви помогне да направите вашите снимки много по-професионални. От ретуширане до добавяне на елементи към изображението като цветове или фонове, Adobe Camera Raw ви дава инструментите да работите по-интелигентно, а не по-трудно.

Защо да използвате HEIC към JPG конвертор?

Каква е употребата на HEIC към JPG конвертор? С какво е полезно? Как да конвертирате JPG файл в HEIC файл? Това са типичните въпроси, които човек може да зададе, докато сърфира в интернет. Ако имате JPG изображения с инсталиран Windows, конвертирането им във формат HEIC би било от голяма полза.

Софтуер за проектиране за професионалисти

CorelDRAW Graphics Suite е набор от софтуерни инструменти и програми за графичен дизайн, предназначени за Windows. Пакетът включва различни функции, които могат да помогнат на потребителите да създават професионално изглеждащи изображения , векторни илюстрации, уеб графики, чертежи и др. Това е софтуер, подходящ за художници, дизайнери, собственици на бизнес, както и за големи предприятия.

Tux Paint е безплатно, наградено приложение за рисуване, насочено към деца на възраст от 3 до 12 години (предучилищни и K-6). Tux Paint се използва в училищата по света като дейност по рисуване за компютърна грамотност. Има лесен за използване интерфейс, който е комбиниран със забавни звукови ефекти и окуражаващ анимационен талисман, наречен Тукс, който се появява в долната част на екрана, за да даде съвети, подсказки и информация, за да напътства децата, докато използват приложението.

Конвертор и редактор на RAW файлове

Adobe Photoshop Lightroom е софтуер за последваща обработка, който е включен в Adobe Creative Cloud. Може също така да се инсталира независимо от Adobe CC на вашия компютър с Mac OS или Windows. Adobe Lightroom е от съществено значение за редактиране на RAW файлове с изображения. Иначе известен като цифрови негативни файлове, Lightroom може да конвертира RAW изображения в просто графично изображение като JPG, JPEG или PNG. Конвертираният файл включва подобренията, направени в изображението, като увеличен контраст, балансирана експозиция, променен нюанс и т.н. Можете да запишете комбинацията от подобрения като предварително зададена настройка на Lightroom, за да можете да изградите еднообразно портфолио от изображения.

Търговски CAD и софтуер за чертане

AutoCAD е система за графичен дизайн, използвана от напреднали потребители и професионалисти. Иначе известен като автоматизиран компютърно проектиран дизайн, можете да го използвате за създаване, модифициране и оптимизиране на 2D и 3D модели. Той разполага със специализирани набори от инструменти за създаване на етажни планове, схематични диаграми, оформления на панели и т.н. Той също така включва карта с усъвършенствана географска информационна система за проектиране на топологии и обобщени пространствени данни. Тези функции са подходящи за напреднали потребители, архитекти, машинни инженери и интериорни дизайнери.

Софтуер за създаване на дълбоки фалшификати

Група от 11 редактора са създателите зад DeepFaceLab. Това е безплатен софтуер с отворен код за създаване на дълбоки фалшиви видеоклипове, наличен за Windows 7, 8, 8.1 и 10. TensorFlow захранва софтуера, който също изисква Nvidia CUDA и DirectX 12.

Използвате DeepFaceLab за създаване на deepfake видеоклипове. Създателите на Deepfake използват AI за дълбоко обучение, така че хората да могат да използват deepfake за хумор и сатира. Ще трябва да сте опитни в използването на AfterEffects или Davinci Resolve , за да правите дълбоки фалшиви видеоклипове.

Графичен инструмент Paint

Microsoft оживява през 1985 г. и MS Paint съществува оттогава като част от работата на Microsoft. Това е инструмент, който можете да използвате, за да създавате пикселно изкуство и да правите прости рисунки на компютъра без трудностите, създавани от по-напреднал софтуер като Photoshop.

Безплатен софтуер за композиране на изображения

Paint.NET е безплатно приложение за редактиране, което позволява на хората да променят изображения : илюстрации, картини и текст. Софтуерът за редактиране на снимки се предоставя от dotPDN LLC за Microsoft Windows операционни системи ; като проект за студентски колеж, който започна да се развива под ръководството на Microsoft, Paint.NET се пренасочи към поддръжка от разработчика Рик Брустър. Фоторедакторът включва функции: слоеве, специални ефекти, мощни инструменти и др.

Безплатен преглед на снимки за windows 10

Photo Viewer е безплатна помощна програма за преглед на изображения , която подобрява вашите снимки , за да повиши нивото на изживяването ви при гледане. Програмата за преглед за Windows 10 има система от алгоритъм за подобряване на качеството на снимките на вашия работен плот. Прехвърлянето на снимки от вашия телефон към вашия компютър изостря детайлите.

Безплатна колекция от API

DirectX е интерфейсът за програмиране на приложения на Microsoft, разработен за улесняване на сложни задачи, свързани с мултимедия, особено програмиране на игри и видео.

Microsoft може да твърди, че е монополизирал света на компютърните игри , като го е въвел в операционната система Windows. Чрез изтегляне на DirectX , интерфейс за програмиране на приложения, потребителят получава директен достъп до хардуера на системата, улеснявайки мултимедийни задачи като програмиране на игри и видео .