Как да възстановите изтрити файлове с Recuva Portable

Recuva Portable е мощна и изключително ефективна програма за възстановяване на данни. С Recuva Portable можете да възстановите файлове, които са били случайно изтрити от вашия компютър, външно USB устройство, iPod или флаш памет от вашия цифров фотоапарат. Този софтуер дори ще възстанови изтрити файлове от твърд диск, който случайно е бил изтрит или изгубен. Без значение какъв вид мултимедийни файлове сте изтрили случайно, те могат лесно да бъдат възстановени с Recuva Portable.

BlackBerry Desktop Software получи актуализиран интерфейс и удобно за потребителя меню, което ви позволява да се свързвате, синхронизирате, управлявате и актуализирате своя BlackBerry смартфон или таблет.

Софтуерът BlackBerry Desktop поддържа синхронизиране на данни между вашия компютър и вашия смартфон BlackBerry и таблет BlackBerry.

Бързо и лесно записвайте екрана на вашия компютър

С Apowersoft Free Online Screen Recorder можете бързо и лесно да записвате екрана на вашия компютър , без да изтегляте софтуер за скрийнкаст. Това приложение е уеб базирано, което означава, че просто отваряте програмата във вашия уеб браузър, за да записвате всички видове дейности на вашия екран. С неговия интуитивен потребителски интерфейс е безболезнено да използвате приложението за създаване на видео потоци, самодемонстрация, чат на живо и др.

Рамка за разработка от Microsoft

.NET е платформа за разработване и управление на приложения . Предлага се с разнообразие от инструменти за кодиране, езици и библиотеки, които ви позволяват да създавате сложни команди. Има много различни реализации на .NET, включително Windows, Linux и iOS. Всички те произхождат от .NET framework, който поддържа услуги като поддръжка на уебсайтове и настолни приложения.

Безплатен софтуер за стартиране или мултистартиране

WinSetupFromUSB е безплатен софтуер, който ви позволява да стартирате една или няколко операционни системи Microsoft Windows на вашето USB флаш устройство. Win Setup From USB е съвместим с Linux и Windows 2000, XP, 2003, Vista, 7, 8 и 10 системи, в допълнение към антивирусни спасителни дискове, като Avast.

Безплатен мениджър на дялове за компютри с Windows

MiniTools Software Limited разработи Minitool Partition Wizard като мениджър за дискове и дялове на вашия компютър с Windows. Той изпълнява други функции в управлението на вашия хардуер като анализ на пространството и изтриване на дяловете. Той разполага с обширен набор от инструменти за справяне с всички основни проблеми или подобрения, необходими за вашите дялове за повишена скорост на компютъра.

Многоезична виртуална клавиатура

Google Input Tools е разширение за Chrome, което ви позволява да използвате всяка клавиатура, за да въвеждате желания език. Това се състои от четири инструмента за въвеждане на текст: Редактори на методи за въвеждане, Транслитерация, Виртуална клавиатура и Ръкопис. Те са необходими за прилагане на натискания на клавиши, конвертиране на фонетика и изчертаване на текст за над 70 езика. След като започнете да използвате Инструменти за въвеждане, те непрекъснато ще съхраняват думите, които използвате. Това ще му позволи да знае значението на думите и да разбере как се говори езикът. Всички инструменти за въвеждане могат да бъдат интегрирани в продукти на Google, включително Gmail, Диск, Търсене, Преводач, Chrome и ChromeOS.

Безплатен и популярен инструмент за виртуализация

VirtualBox е безплатен, готов за предприятия софтуер за виртуализация за потребители на Windows. Разработен от Oracle Corporation, инструментът позволява на потребителите да стартират различни операционни системи на своите компютри. Това е богат на функции продукт и е един от малкото професионални инструменти за виртуализация, налични като софтуер с отворен код . Той се актуализира редовно от своята общност от потребители и Oracle гарантира, че пуснатият продукт отговаря на професионалните стандарти. VirtualBox е доста популярен и също така достъпен за изтегляне на устройства, работещи с macOS.

Anvi Folder Locker е безплатен инструмент за сигурност, който е разработен, за да ви помогне да управлявате и защитите вашите важни файлове. С Anvi Folder Locker можете да заключите вашите лични файлове, за да защитите поверителността си, да зададете пароли за файлове, така че другите потребители да нямат достъп до тях. Anvi Folder Locker Free също ви позволява да добавяте разрешения към вашите файлове, за да спрете тяхното модифициране, унищожаване или премахване.

Инструмент за джейлбрейк за iOS устройства

3uTools е безплатен всичко-в-едно инструмент за управление на данни и джейлбрейк за потребители на Windows с устройства на Apple. Програмата работи като мениджър на данни за архивиране и управление на документи, мултимедийни файлове и контакти. Неговата функция за джейлбрейк ви позволява да заобиколите ограниченията и да отключите допълнителни възможности. Изтеглянето на 3uTools за Windows е проектирано да работи на iPhone, iPad, както и на iPod, и изисква да изтеглите iTunes, за да функционира ефективно.

Безплатно стартиращо USB приложение

WinToFlash е безплатен софтуер, който създава множество стартирания стартиращи флаш памети с , които хората могат да използват за достъп до операционни системи, антивирусни програми и други. Разработена и пусната от Novicorp , тази програма поддържа прехвърлянето на множество програми върху преносимо USB устройство. Със съвместимост с Microsoft Windows, безопасният безплатен софтуер е помощно приложение за компютърни устройства.

Безплатен файлов архиватор

7-Zip е безплатен инструмент, който ви позволява удобно да разархивирате и компресирате файлове заедно. 7-Zip ви дава множество методи за разопаковане и пакетиране на файлове. Въпреки че това е лека програма, тя е мощна като производителност. Можете да изтеглите 7-Zip на компютри и лаптопи с Microsoft Windows PC с 32-битова или 64-битова операционна система.

Безплатна програма за отстраняване на проблеми с Bluetooth

Bluetooth Driver Installer е безплатна програма за отстраняване на проблеми с Bluetooth за компютър с Windows. Той има за цел да идентифицира и инсталира липсващи драйвери или да коригира грешки със съществуващите за секунди. Инсталаторът на Bluetooth е проста и лесна за използване платформа благодарение на своя съветник стъпка по стъпка , което го прави супер лесно да навигирате в тази програма.

Инструмент за компресиране и извличане на файлове

WinRAR е софтуер, създаден от RARLAB за Windows, който се използва за извличане и компресиране на файлове . Инструментът разархивира папки чрез извличане на файлове и използва компресия, за да компресира множество файлове в една папка. Потребителите имат опциите да изтеглят WinRAR с безплатна пробна версия или да закупят софтуера; WinRAR изисква лиценз след изтичане на пробния период.

Надежден помощен инструмент за форматиране на компютърно съхранение

 

HP USB Disk Storage Format Tool е полезен помощен софтуер за компютри с Windows. С тази програма можете лесно да форматирате всяко USB устройство във файлови системи NTFS, FAT32 или FAT. Освен това инструментът може да създава дискове за стартиране на DOS , които ви позволяват удобно да стартирате компютър с Windows. Тъй като програмата е достъпна под формата на безплатно преносимо приложение, можете да пренесете файла на външно устройство за съхранение, включително USB флаш устройство. Можете също така да копирате софтуера на друг компютър, да стартирате файла и просто да изтриете програмата след употреба.

Аудио софтуерен пакет

Realtek HD Audio Drivers е софтуерен пакет за Realtek High Definition аудио кодек. Това ще позволи на вашия компютър да комуникира с аудио устройства като високоговорители и звукови карти. Важно е да имате инсталирана 64-битова версия на операционна система Windows на вашия компютър, преди да изтеглите Realtek HD Audio Drivers x64. Може да бъде Windows Vista, Windows 7, Windows 8 или Windows 10. Напредналите потребители могат също да използват тази програма, за да пишат програми, които взаимодействат с драйвера, без да засягат хардуера. Това отваря възможности за стартиране на програми без нужда от конкретни части.

Безплатна програма за актуализиране на драйвери за компютри

DriverPack Solution е безплатна помощна програма, която сканира вашия компютър, за да достави оптималните драйвери, които да инсталирате. DriverPack ще ви даде заместващи програми   за инсталиране, след като софтуерът идентифицира липсващи и остарели драйвери . Приложението се предлага като мрежово, онлайн и офлайн изтегляне за компютри и лаптопи с Microsoft Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista и Windows XP.

Безплатна програма за бързо копиране и поставяне

TeraCopy е програма за копиране и поставяне на големи файлове с висока скорост. Програмата се използва за често прехвърляне на файлове, големи размери на файлове, преместване на файлове от отделни твърди дискове. Програмата работи на Windows XP, Windows 8, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2000 и Windows 10. Програмата от Code Sector е много по-контролиран начин за прехвърляне на файлове.

Страхотен безплатен инструмент за почистване на вашия компютър

 

CCleaner за Windows е безплатен компютърен оптимизатор , който освобождава място на вашия компютър чрез премахване на ненужни файлове като бисквитки, неизползвани данни и временни файлове . Програмата на Piriform извършва редовни проверки и открива тези елементи, които забавят производителността на вашия компютър .

Архивирането става лесно с Winrar

Winrar е инструмент за компресиране на файлове , който позволява на потребителите лесно да прехвърлят файлове. Файловете са компресирани във формат .rar или .zip и могат да бъдат компресирани, криптирани , архивирани и споделяни. Програмата е достъпна за безплатна 32-битова версия или платена 64-битова версия. Програмата е съвместима с Windows 10 и 40-дневна безплатна пробна версия на услугите е достъпна при изтегляне.