KeepSolid ви позволява да се пазите

Тази програма е незаменима част от вашия арсенал за безопасно сърфиране в интернет. Тъй като киберпрестъпността става все по-сложна, необходимостта от виртуална частна мрежа (VPN) е от съществено значение за защита на вашата безопасност и анонимност онлайн . Пазарът на VPN е широкообхватен и разнообразен, но тази програма прави солиден избор.

Малък и мощен

KeepSolid VPN Unlimited е една от по-малките виртуални частни мрежи с малко над 500 сървъра по целия свят . Това, което обаче липсва на тази програма като размер, компенсира с мощност. VPN мрежата е богат на функции продукт, който осигурява здрав щит за поверителност и защита чрез криптиране на вашия интернет трафик .

Маскирайте местоположението си за безопасно сърфиране

Виртуалната частна мрежа е точно това – екранирана мрежа, която маскира вашата дейност . Ще имате нов IP адрес, а първокласната услуга на много VPN дори ви позволява да изберете вашето местоположение . С едно щракване и за окото на интернет ще изглежда, че седите на компютър в Австралия, вместо в домашния си офис.

Неизбежният недостатък на много VPN е, че те ще повлияят на скоростта на връзката ви. VPN Unlimited е по-бърз от средното, което означава, че оставя минимален отпечатък върху изживяването ви при сърфиране.

Някои потребители използват VPN за изтегляне на торенти за музика, видео и други файлове, използвайки например BitTorrent. Тази конкретна програма е насочена към защита на вашата онлайн сигурност чрез разрешаване на изтегляния, което би било полезно да имате предвид, когато избирате най-добрата VPN за вашите нужди. VPN Unlimited предлага множество опции за плащане и диференцирано ценообразуване, от стандартната месечна такса до план за цял живот.

Свръхчастна мрежа

Когато става въпрос за защита на поверителността ви онлайн, VPN unlimited използва само най-стабилните VPN протоколи, което означава, че ще използва стандартния OpenVPN за мобилни и настолни приложения. Той използва криптиране AES-256 за индустриално ниво, а за допълнителна защита имате на разположение IKEv2. Вградената технология Wise на KeepSolid кодира OpenVPN протокола и след това го насочва към стабилна връзка.

VPN Unlimited е отличен избор за потребители, които желаят да сърфират в интернет от страни като Турция, Китай и Саудитска Арабия, известни със строг интернет надзор – включително наблюдение и цензуриране на определени сайтове. Гореспоменатият протокол KeepSolid Wise се препоръчва за стабилна връзка. „ Превключвателят за изключване “ (предназначен да блокира вашия интернет, ако VPN падне) обаче работи по-добре в приложенията на macOS, отколкото в Windows.

Безопасно не трябва да означава бавно

VPN Unlimited на KeepSolid се представя добре при тестове за скорост. Сървърите в Обединеното кралство успяха да вдигнат скорост от 60-70 Mbps на 75 Mbps оптична широколентова линия, като същевременно намалиха скоростта с пет до шест процента при обикновени VPN скорости.

Освен това, същият тест беше повторен за местоположение в САЩ и резултатите бяха нищо повече от забележителни. Скоростта се оказа 200-300Mbps на 600Mbps линия. Впечатляващите скорости се откроиха още повече, като се има предвид изключителният контекст на пандемията от коронавирус и произтичащите от това блокирания, които повлияха на интернет по целия свят.

Множество устройства

Тази програма е достъпна за устройства с Android, iOS 11 или по-нова версия, Windows, macOS и Linux. VPN Unlimited може да се добави като разширение на браузъра за Opera, Firefox, Edge и Chrome. По отношение на използваемостта, тази програма е много лесна за използване и проста.

Веднага щом стартирате приложението, VPN Unlimited автоматично ще се свърже с най-бързия сървър. Освен това можете също да изберете един от списъка със сървъри. Можете също да запазите отделни сървъри като любими за бъдеща употреба, удобна функция, която го отличава от конкурентите му.

VPN Unlimited най-добрият на пазара ли е?

Вземането на решение за „най-добрия“ VPN е труден въпрос. Различните виртуални частни мрежи ще надделеят над другите, в зависимост от нуждите за сърфиране на отделния потребител. За чиста скорост може да искате да разгледате ExpressVPN , изключително популярен продукт, известен със своята бърза връзка и приятелска поддръжка на клиенти чрез чат на живо.

IPVanish е VPN по избор за много потребители, чиято основна дейност ще бъде изтегляне на торенти. Прави се допълнителна миля, за да сърфирате под радара на правителството в страни със строго регулиран интернет. IPVanish предлага и пробен период, така че можете да тествате водите, преди да се регистрирате.

Що се отнася до VPN, VPN Unlimited е впечатляващо универсално решение. Той гарантира вашата онлайн безопасност, без да прави компромис със скоростта. Тази програма предлага отлична производителност с оптимална поверителност. Работи на почти всичко – можете да използвате VPN Unlimited за игри, да го стартирате на пет устройства едновременно и да го използвате за достъп до сайтове, достъпни само в определени държави (като BBC iPlayer или Netflix в САЩ). Чист VPN, без да разбивате парите, изтеглете го и се убедете сами!

Technical

Title:
VPN Unlimited 8.7.0. for Windows
Requirements:
  • Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Vista
Language:
English
License:
Trial version
Latest update:
Monday, November 7th 2022
Author:
KeepSolid

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares