Как да спрете програма за премахване на вируси с бърз достъп да съсипе компютрите ви?

Shortcut Virus Remover наистина е преносима и лека програма, разработена от NetPark Brothers, за да помогне на потребителите да се отърват от злонамерен софтуер, който създава много преки пътища в Windows системата. С усъвършенствания механизъм за сканиране той може да сканира всички файлове и папки на вашия твърд диск и да идентифицира и премахва всички нежелани файлове и други ненужни програми, които заемат много ресурси.

Освен това има способността да освобождава вашите допълнителни или невалидни преки пътища, които се заемат от други програми, докато работят. И дори ако изтеглите този софтуер от интернет, гарантирано ще се насладите на безплатна доживотна техническа поддръжка и надграждане по всяко време.

В операционната система Windows всички програми, файлове и папки, съхранени на вашия компютър, включително временни файлове, хронология на сърфирането, бисквитки, скрити файлове и системни файлове, се съхраняват в някаква уникална структура на папките на вашия твърд диск. Поради наличието на толкова много файлове, за компютъра става трудно да намери един от тях и да запази информацията му на конкретното място, когато поискате информация относно конкретен файл. Ако постоянно карате компютъра да търси определени данни и системата не може да намери подходяща информация за тези данни, тогава тя ги записва в кошчето, вместо да ги постави на необходимите места, както сте посочили.

За да увеличите скоростта на вашия компютър, можете да инсталирате инструмента, който ефективно се справя с всички файлове за боклук, които се създават, докато използвате вашия компютър. Той работи, като автоматично извършва дълбоко сканиране на вашия твърд диск и изважда всички неподходящи файлове от вашия компютър и ги съхранява на специално място, където не са били съхранявани преди това. По този начин вашият компютър не трябва да търси тези файлове многократно и бързо, за да намери необходимите данни. Просто трябва да оставите програмата за премахване на вируси с бърз достъп да сканира вашето устройство и тя ще премахне всички нежелани файлове.

Technical

Title:
Shortcut Virus Remover 1.0 for Windows
Requirements:
  • Windows 10
Language:
English
License:
Free
Latest update:
Friday, August 27th 2021
Author:
NetParkBrothers

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares