Защитете файловете с Folder Lock

Folder Lock е инструмент, който защитава с парола файлове, папки и дискове. Програмата помага да скриете, защитите, шифровате файлове на вашия компютър, твърд диск или други преносими устройства за съхранение. Освен това може да защити файловете от вируси и шпионски софтуер и да ги предпази от достъп от други компютри в мрежата. Folder Lock може да заключва файлове в Windows, DOS и безопасни режими.

Пазете компютъра си защитен

Folder Lock е чудесен продукт за споделен компютър или система, която е достъпна през споделена мрежа. За домашен компютър Folder Lock може да защити с парола файлове , папки, твърди дискове, преносими устройства за съхранение (като USB) и др. Защитените файлове могат да бъдат скрити от деца или други в мрежата и също така не могат да бъдат премахнати или изтрити от първоначалното си местоположение. Програмата също така предпазва компютъра от хакери и други злонамерени атаки.

Инструментът Folder Lock предпазва компютъра от външни заплахи като вируси, троянски коне, шпионски софтуер и други. Може също да се използва за защитено архивиране в реално време на файлове, криптиране на файлове, премахване на нежелани файлове и чиста история. Потребителите могат също да преминат в стелт режим с този инструмент и да направят компютъра неоткриваем.

Уникални черти

Folder Lock има редица уникални функции, които допълнително защитават компютъра. Има опция за виртуални портфейли, които всъщност са виртуално криптирано пространство, където потребителите могат лесно да съхраняват данни безопасно в облак. Тук може безопасно да се съхранява важна информация като адреси, банкова информация, ключови документи и други силно защитени данни. Тази информация е защитена от силна технология за криптиране , която предпазва важна информация от хакери и злонамерен софтуер.

Функциите за архивиране в облака позволяват синхронизиране в реално време на файлове на локалното устройство и в облака едновременно. Всяка модификация на локалния файл ще се актуализира автоматично в облака. Потребителите могат да създават шкафчета за съхранение , които имат военна защита, и потребителите могат да заключват файлове безопасно в движение.

Освен обичайните функции за защита, Folder Lock се предлага и с някои допълнителни опции, включително Stealth Mode, Hacker Attempt Monitoring, Shred files, AutoLock, Auto Shutdown PC, Lock your PC, Erase PC tracks, 256-bit Blowfish Encryption и Context Menu в Изследовател.

Неща, които работят добре при Folder Lock

Folder Lock е съществено допълнение към компютъра, когато става въпрос за защита на конкретни файлове и папки, криптиране на важни данни , създаване на отделни дялове за защита на определени файлове и много други подобни функции. Синхронизирането на архивиране е функция, която работи изключително добре, тъй като едновременните редакции в реално време гарантират, че каквито и промени да направите във файловете на локалния диск, ще бъдат направени и в облака.

Виртуалният портфейл за данни като данни за кредитни карти, пароли и други важни лични данни също е нещо уникално, което се прави с помощта на Folder Lock. Силно криптираното пространство за безопасно съхранение гарантира, че тези важни данни са защитени от хакерство и пробиви в сигурността.

За цялостната поддръжка и организация на системата Folder Lock също е доста полезна. Можете лесно да скриете файлове и да ги защитите от деца . Файловете и папките също могат да бъдат скрити от мрежата, създавайки още един слой на поверителност и защита. Сейфовете, които създавате, могат също да бъдат прехвърлени на други устройства за съхранение като USB или външни твърди дискове.

Какво противоречи на Folder Lock?

Въпреки че програмата е безопасна за използване, може да има бъгове и проблеми при шифроване на файлове и наистина отнема 2-3 минути, за да шифровате файл. Съхраняването на данни зад хранилището за сигурност може да бъде защитено с парола и далеч от любопитни очи, но винаги съществува риск от поставяне на всички важни данни на едно място, уязвими от повреда на профила или системата да стане твърде сложна. Ако забравите паролите, успех с отварянето на вашите файлове!

Някои алтернативи на Folder Lock са Veracrypt , Axcrypt , Folder Guard, Folder Protect и др.

Трябва ли да получите Folder Lock?

Folder Lock работи добре за защита на чувствителни данни на компютър и потребителите могат лесно да скриват, защитават, криптират и динамично архивират файлове в облак. Програмата е добър инструмент за използване на споделен компютър или на система, която е част от мрежа. Защитата срещу вируси, зловреден софтуер и хакери също е голям плюс. Въпреки това става бъгово и бавно при криптиране и винаги има риск да забравите паролите и да нямате достъп до някои много важни файлове! Като цяло, опитайте Folder Lock, но използвайте дискретност!

Technical

Title:
Folder Lock 7.8.9 for Windows
Requirements:
  • Windows 2003, Windows 95, Windows 8.1, Windows NT, Windows 2000, Windows Vista, Windows XP, Windows 98 SE, Windows 7, Windows 8, Windows 98, Windows 10, Windows ME
Language:
English
Available languages:
  • English, Arabic, Czech, Danish, German, Greek, Spanish, Finnish, French, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish
License:
Trial version
Latest update:
Monday, June 6th 2022
Author:
NewSoftwares.net

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares