Безплатен peer-to-peer VPN

Ако искате да увеличите глобалния си достъп и да защитите поверителността си, докато сте онлайн, Urban VPN е безплатна VPN (виртуална лична мрежа) за потребители на Windows. Разработчикът също така твърди, че ще видите подобрение в скоростта на интернет , благодарение на техните супер бързи сървъри . По-добрите алтернативи обаче включват Express VPN и CyberGhost .

Urban VPN е напълно безплатен, главно защото неговата peer-to-peer структура означава, че крайните потребители са тези, които осигуряват мощността за обработка на приложението. Дори бизнес версията е безплатна , което би могло да бъде жизнеспособен избор за малките предприятия, които съзнават разходите. Впечатляващо, въпреки че е безплатно, не сте измъчвани от досадни реклами или изскачащи прозорци .

Как да използвам Urban VPN в Windows?

Подобно на повечето безплатни VPN приложения, Urban VPN е изключително лесен за използване . Ето как.

  1. Изтеглете приложението за Windows
  2. Когато иконата Urban VPN се появи в лентата с инструменти, щракнете с десния бутон върху нея
  3. Изберете държавата, която искате да използвате, за да скриете истинския си IP адрес

Безплатен ли е наистина Urban VPN?

Да, Urban VPN е напълно безплатен за търговски и некомерсиални потребители. Изненадващо, въпреки че е напълно безплатен, няма реклами или изскачащи прозорци , които да ви карат да надстроите или да закупите свързани продукти.

Добър ли е Urban VPN за игри?

Да, Urban VPN е отличен за игри . Възможността да прикриете вашия IP адрес, така че да изглеждате като в друга държава, означава, че имате достъп до всеки сървър на игри в света без ограничения .

Разработчикът също така твърди, че техните сървъри са достатъчно бързи, за да намалят забавянето на вашата интернет връзка, което ви осигурява по-добро време за реакция, докато играете онлайн игри.

Вашето следващо VPN изживяване

Въпреки че е безплатен, не сме убедени , че Urban VPN е най-добрият безплатен вариант.

Нашата основна грижа е аспектът peer-to-peer . Ако всички потребители споделят процесорната мощ, тогава вероятно интернет трафикът на всеки преминава през компютъра на някой друг. Не намерихме никаква информация на уебсайта на разработчика, която да потвърждава поверителността на този уеб трафик .

Има по-добри налични VPN и ние препоръчваме Express VPN , който защитава вашите данни с AES 256-шифроване, така че да можете да останете анонимни и в безопасност. Той предлага едномесечна гаранция за връщане на парите и според нас си струва да инвестирате в онлайн сигурност. Според нас само платена услуга ще осигури първокласна VPN скорост и безопасност.

Technical

Title:
Urban VPN 2.2.9 for Windows
Requirements:
  • Windows 8.1, Windows 10, Windows 8
Language:
English
License:
Free
Latest update:
Tuesday, February 14th 2023
Author:
Urban VPN

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares