Безплатен виртуален рутер за компютри

Virtual Router Plus е безплатен софтуер, който ви позволява да превърнете вашия компютър с Microsoft Windows в WiFi рутер за допълнителни устройства за свързване към: компютри, лаптопи, мобилни телефони, принтери, таблети и т.н. Приложението е достъпно за Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 и Windows 7 32-битови и 64-битови операционни системи.

Vuze (по-рано Azureus) е безплатен BitTorrent клиент, който се използва за прехвърляне на файлове чрез протокола BitTorrent. Приложението е написано на Java и използва Azureus Engine.

Vuze предлага множество изтегляния на торенти, системи за опашка/приоритет (на торенти и файлове), опции за стартиране/спиране на зареждане и незабавен достъп до множество части от информация за вашите торенти.

Windscribe: безплатен VPN, за да сте защитени онлайн

Windscribe VPN е безплатна услуга , която ви позволява да сърфирате в мрежата сигурно , анонимно и спокойно . Когато използвате Windscribe, никой няма достъп до вашите данни, включително с кого комуникирате и какво правите онлайн.

Получавате 10GB/месец безплатно . Ако имате нужда от повече, винаги можете да надстроите до един от платените планове . Всичките ви данни ще бъдат криптирани и анонимизирани, преди да напуснете устройството си, а Windscribe никога не регистрира никаква ваша дейност, докато сте свързани с техните сървъри. Windscribe е подобен на други безплатни VPN като ProtonVPN и TunnelBear .

Kaspersky Total Security – Multi-Device се рекламира като най-добрата сигурност за вашия компютър, Mac и устройства с Android. Предлага се с всички функции на Kaspersky Internet Security, включително функцията за безопасни пари, скенер за уязвимости и родителски контрол. Освен това получавате и инструмент за управление на пароли, инструмент за криптиране и модул за архивиране.

ESET NOD32 е антивирусно решение за Windows

ESET е антивирусна компания със седалище в Братислава, Словакия. Съществува от 1992 г., през което време те са спечелили множество награди за своя антивирусен софтуер . Днес те са едни от водещите в бизнеса с антивирусен софтуер. Въпреки че предлагат безплатна основна версия, наистина техните премиум версии са това, за което са толкова високо класирани.

ESET NOD32 може да иска от вас да плащате годишна такса за техния софтуер и услуга, но всъщност е на доста разумна цена, когато го сравнявате с друг първокласен антивирусен софтуер . Не само това, но ESET NOD32 също има огромен набор от функции, които се представиха изключително добре при стриктно тестване.

KeepSolid ви позволява да се пазите

Тази програма е незаменима част от вашия арсенал за безопасно сърфиране в интернет. Тъй като киберпрестъпността става все по-сложна, необходимостта от виртуална частна мрежа (VPN) е от съществено значение за защита на вашата безопасност и анонимност онлайн . Пазарът на VPN е широкообхватен и разнообразен, но тази програма прави солиден избор.

Безплатна пробна виртуална частна мрежа

VPN Proxy Master е виртуална частна мрежа , която е безплатна за ограничен период от време след настройка на абонамент. Подобно на Free VPN , Turbo VPN и ProtoVPN , можете да получите достъп до стотици сайтове за стрийминг, торент и игри чрез сървъри по целия свят. Той има невероятно бърза скорост , докато можете да свържете до шест устройства към един регистриран акаунт.

Как да спрете програма за премахване на вируси с бърз достъп да съсипе компютрите ви?

Shortcut Virus Remover наистина е преносима и лека програма, разработена от NetPark Brothers, за да помогне на потребителите да се отърват от злонамерен софтуер, който създава много преки пътища в Windows системата. С усъвършенствания механизъм за сканиране той може да сканира всички файлове и папки на вашия твърд диск и да идентифицира и премахва всички нежелани файлове и други ненужни програми, които заемат много ресурси.

Софтуерът за уеб камера на HP е полезна помощна програма, която може да се използва за оптимизиране на функционалността на уеб камерата на вашия преносим компютър HP. С него можете да заснемате висококачествени изображения и видеоклипове.

Този пакет предоставя софтуера за уеб камера на HP за използване с редица поддържани модели преносими компютри*.

Безплатен VPN за спестяване на пари

Виртуалните частни мрежи или VPN са незаменими инструменти за защита на вашите данни и самоличност, докато сърфирате онлайн. Безплатният VPN от VPN Master предлага цялата добавена сигурност на всяка платена VPN услуга, без да фалира своите потребители със скъпи такси и такси.

Quick Heal AntiVirus Pro е сравнително лек, но мощен пакет за сигурност за вашия компютър. Приложението има стабилна рамка, която съдържа силен, интелигентен антивирусен двигател за откриване и разрешаване на заплахи. Той също така осигурява базирана на облак имейл сигурност, а пясъчната среда на браузъра осигурява сигурно изживяване при сърфиране. Тези функции, съчетани с функцията за уеб сигурност, осигуряват облачна сигурност в реално време, която ограничава достъпа до уебсайтове, заразени със зловреден софтуер.

Защитете файловете с Folder Lock

Folder Lock е инструмент, който защитава с парола файлове, папки и дискове. Програмата помага да скриете, защитите, шифровате файлове на вашия компютър, твърд диск или други преносими устройства за съхранение. Освен това може да защити файловете от вируси и шпионски софтуер и да ги предпази от достъп от други компютри в мрежата. Folder Lock може да заключва файлове в Windows, DOS и безопасни режими.

Freemium Windows VPN

Planet VPN е безплатна виртуална частна мрежа (VPN) , която работи на компютри с Windows . Софтуерът е безопасен и може да ви помогне да защитите вашата интернет връзка. Въпреки че е налична премиум версия, много безплатни функции правят приложението чудесна опция за изтегляне.

Ако търсите полезен VPN за настолен компютър , налични са много алтернативи. Urban VPN и Radmin VPN са peer-to-peer VPN, които могат да свържат два компютъра без Lan кабел. Incognito VPN е идеална опция, ако искате да сте в безопасност, докато играете или сърфирате в мрежата.

Как да извършите премахване на Smadav Antivirus с XoftSpy - най-добрият инструмент за защита от зловреден софтуер

Smadav Antivirus 2021 е нов зловреден софтуер и фалшива антивирусна програма, която е създадена и популяризирана основно от група хакери, известни като „верните партньори“. Този вирус се характеризира със своя изключително персонализиран интерфейс, който позволява на инфекцията лесно да зарази много компютри по света. Това е една от най-напредналите форми на компютърни инфекции, тъй като е в състояние не само да промени настройките на вашата система, но също така има потенциала да причини големи щети и проблеми на вашата поверителност и интернет сигурност.

Пазете компютъра си с Windows защитен!

360 Total Security на Qihoo е висококачествена антивирусна програма за защита на вашия компютър с Windows от зловреден софтуер , фишинг и други злонамерени атаки. С прост и чист интерфейс , инструментът ви предоставя няколко функции. Интуитивното усещане на потребителския интерфейс улеснява навигирането през различни настройки. Тъй като това е лека програма, тя не влияе върху производителността на системата и работи гладко във фонов режим. Някои от най-забележителните функции на 360 Total Security Premium включват защита на поверителността, сигурно сърфиране и пясъчна среда . Има и версия 360 Total Security Premium, която се предлага с разширени функции.

Един от най-мощните инструменти за изграждане на сигурни връзки

Cisco AnyConnect Security Mobility Client е един от най-мощните VPN клиенти. Програмата е разработена за бизнеса, за да осигури безпроблемна дистанционна работа и повишена производителност. С този VPN клиент можете да използвате мрежовия достъп през географски местоположения и устройства. С AnyConnect администраторите имат достъп до изчерпателна информация за използването на мрежата , за да извършват оценки на крайната точка по отношение на сигурността и поверителността.

Windows Defender е приложение, което помага да защитите вашия компютър срещу изскачащи прозорци, ниска производителност и заплахи за сигурността, причинени от шпионски софтуер и друг зловреден софтуер, като открива и премахва тези заплахи от вашия компютър. Windows Defender разполага със защита в реално време; система за наблюдение, която препоръчва действия срещу шпионски софтуер, когато бъде открит. Минимизира прекъсванията и ви помага да останете продуктивни.

Betternet – безплатна VPN става лесно

Betternet е безплатен VPN софтуер , който е достъпен за Android, Windows, iOS, Mac и други разширения. Може да се изтегли на десктоп или като приложение на смартфон. Как работи е, че ви свързва с отдалечен сървър и маршрутизира интернет връзката на вашето устройство през частен сървър, отколкото доставчика на интернет услуги (ISP).

Безплатен peer-to-peer VPN

Ако искате да увеличите глобалния си достъп и да защитите поверителността си, докато сте онлайн, Urban VPN е безплатна VPN (виртуална лична мрежа) за потребители на Windows. Разработчикът също така твърди, че ще видите подобрение в скоростта на интернет , благодарение на техните супер бързи сървъри . По-добрите алтернативи обаче включват Express VPN и CyberGhost .

Инструмент за заобикаляне с отворен код

Psiphon съчетава виртуална частна мрежа със защитена обвивка и технология за протокол за трансфер на хипертекст. Заедно те дават на Psiphon неограничен достъп до уебсайтове и приложения. Той няма ограничения на честотната лента или ограничения на скоростта, така че можете да го използвате за поточно предаване на географски ограничено съдържание с висока разделителна способност. Въпреки че има VPN функция, Psiphon не обещава, че вашите данни няма да бъдат споделяни с приложения на трети страни. Те са ясни с потребителите, които ще споделят вашите данни, бисквитки и уеб маяци, за да предоставят реклама на различни платформи. Psiphon просто е начин за достъп до съдържание извън вашия район.