Какво представлява десктоп валутният конвертор?

Desktop Currency Converter е безплатен онлайн валутен калкулатор, лесен за използване и винаги достъпен. Той лесно изчислява около 30 международни валути, автоматично получава актуализации за промените в обменните курсове и е много по-удобен за използване от много от наличните онлайн валутни калкулатори. Хубава функция, която се предоставя, е възможността да зададете скоростта, която искате да изчислите, в който момент ще се показват набор от исторически данни, за да се покажат тенденциите в дългосрочен план. Това е много ефективен инструмент за тези, които се интересуват от инвестиране на валута.

Той е разработен от Бил Гуриан, който е във валутния бизнес от години и е активен и днес. Той също така е разработен с помощта на данни от проекта Yodlee Software.

Miobal ​​Currency Converter може да се използва с операционна система Windows. Разработен е за работа с операционните системи Windows 95, Windows 98 и Microsoft XP. Въпреки че калкулаторът не е разработен специално за Windows, той има някои функции на операционната система, които могат да направят използването по-лесно и по-ефективно. Настолният валутен конвертор ви позволява да въведете сумата, която искате да конвертирате, и дава набор от световни валути, които автоматично ще избере.

Това е хубав онлайн инструмент, който е лесен за работа и може да се използва навсякъде, където има достъп до интернет. Той е разработен от Бил Гуриан, който е във валутния бизнес от години и е активен и днес. Това е изключителен продукт, който Бил разработи, използвайки знанията и опита си от валутния бизнес. Това е най-високо оценен настолен валутен калкулатор, който беше пуснат през октомври 2021 г. Настолният компютър е безплатен онлайн валутен калкулатор, винаги наличен и лесен за използване. Работи офлайн и е по-удобен за използване от всеки друг онлайн валутен калкулатор.

Technical

Title:
Desktop Currency Converter 3.0 for Windows
Requirements:
  • Windows ME
Language:
English
License:
Free
Latest update:
Saturday, September 4th 2021
Author:
Mioplanet

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Изпратете
0
Shares