Нов начин за практикуване на алгебра

Microsoft Math Solver, известен също като Microsoft Math Server, е приложение за елементарно обучение, което решава математически и научни проблеми. Разработен и поддържан от Microsoft, той е насочен предимно към нови студенти като мощен инструмент за обучение. Това беше едно от първите приложения, разработени да работят на Windows CE. Оттогава нататък той беше успешно разработен за интернет и други мобилни устройства.

За учители и преподаватели Microsoft Math Solver е чудесен начин да предоставите на учениците основната учебна програма по математика, преподавана в училищата. Както за студенти, така и за потребители, това приложение предоставя забавен и предизвикателен начин за изучаване на математика чрез различни техники като събиране, изваждане, умножение, деление и други аритметични дейности.

Други функции на Math Solver включват дейности, които позволяват на потребителите да практикуват основни умения, като събиране и изваждане. По същия начин програмата позволява на потребителите да се упражняват с алгебрични проблеми, като решаване на квадратни корени и решения на кубични уравнения. Потребителите също могат да се свързват с други потребители, които може да са на същото ниво като тях, чрез споделената мрежа от съученици в класната стая. Тази новаторска и ангажираща програма за елементарна аритметика е едно от най-популярните и най-бързо развиващи се приложения за устройства с Windows Mobile.

Една от най-добрите характеристики на Math Solver е способността му да импортира/излага графични калкулатори от Microsoft Surface, iPad и iPhone. За да импортирате тези устройства, всичко, което трябва да направите, е да инсталирате приложението Math Solver. След като бъде инсталиран, можете да включите калкулатора, за да започнете веднага. Можете дори да запишете проблемите си на хартия, за да се върнете към тях. В допълнение, лентата с инструменти осигурява достъп до различни полезни функции като стандартен калкулатор, калкулатор на регистрационни файлове, клетки и формули, история, помощ, калкулатори и изчислителни диаграми.

Technical

Title:
Math Solver 1.2.11.56 for Windows
Requirements:
  • Windows XP
Language:
English
License:
Free
Latest update:
Friday, September 3rd 2021
Author:
Mathsolver

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares