Приложение за четене на електронни книги

ePUB Reader за Windows е програма, предназначена да ви позволи достъп до ePUB файлове на вашия компютър. Освен това ви позволява да конвертирате тези файлове в PDF и JPG, така че да можете да ги използвате навсякъде.

Остарял потребителски интерфейс

Потребителският интерфейс на програмата има характерно усещане за миналия век. Стилът също е доста основен, но е лесен за навигация. За съжаление, когато четете, няма режим на четене, който се предоставя в други приложения за четене като Calibre.

Adobe Digital Editions ви предоставя начин да преглеждате и управлявате мултимедийни електронни книги и други цифрови публикации. Можете да го използвате за изтегляне и закупуване на цифрово съдържание, което да се чете както онлайн, така и офлайн.

С Adobe Digital Editions можете да прехвърляте електронни книги, защитени от копиране, от вашия компютър на други компютри или устройства и можете да организирате своите електронни книги в персонализирана библиотека. Освен това имате възможността да коментирате страници от вашите електронни книги.

Kindle за компютър е безплатно приложение, което ви позволява да четете книги за Kindle на вашия компютър.

Четете книги за Kindle на вашия компютър

StarDict - Нов лексикален инструмент за диктафори

StarDict е сред най-мощните електронни речници с отворен код. Тя ви позволява не само да транспонирате думи в текст, но и действително да ги озвучавате и да използвате специални шаблони и размити отговори. Освен това към софтуера могат да се добавят допълнителни речници (общият брой на които е над 100), като така възможностите се разширяват още повече. Този софтуер също предлага на своите потребители езиков трансформатор, който създава нови езици за вас, в случай че се окажете, че не можете да говорите езика за въвеждане, който сте избрали.

Всеки трябва от време на време да проверява значението на дума или изречение на чужд език. За тези бързи преводи Dictionary.NET е чудесен инструмент.

Dictionary.NET използва технологията зад Google Translator, за да ви предостави незабавни преводи между повече от 90 различни езика във всички възможни комбинации.

Сингалско-английски речник

Софтуерът Sinhala-English Dictionary е лесен за използване инструмент, който ви позволява да транспонирате английски на сингалски без усилие. Софтуерът ви позволява удобно да маркирате думи, за да ги намерите по-късно в онлайн речника. Освен това идва с вградена виртуална сингалска клавиатура, така че да можете да пишете лесно и бързо. Речникът също така съдържа голям речник от общи индийски глаголи и прилагателни.

Как да изберете и премахнете приложението Dictionary за Windows 10

Dictionary е онлайн речник, който дава достъп до милиони често срещани думи направо в собствените им пръсти. Тази популярна програма е достъпна за безплатно изтегляне от Windows XP Service Pack 2 и е предназначена да допълни програмата Windows Search. Програмата е лесна за използване от почти всеки и твърди, че е изключително лесна за навигация от всеки, който желае много лесно да разшири своя речников запас.

Пълна колекция от английски речник

Oxford Dictionary of English е непрекъснато разширяващ се речник, поддържан от престижни експерти. Въпреки че не е безплатен, той има най-изчерпателната компилация от английски думи и ще помогне на всеки писател, който трябва да намери конкретни термини, или всеки, който желае да научи речник.

Какво е HEScape?

H ESCAPED е иновативен инструмент за студенти по компютърни науки или компютърни програмисти в областта на компютърните науки, с набор от полезни функции и цена, подходяща за всеки джоб. Това наистина е страхотен преносим софтуер, с чист, изчистен, правоъгълен външен вид, с четири реда бутони и голям LCD екран. H ESCAPED също има интересен раздел История, с връзки към всички негови варианти, както и отзиви от потребители на продукта и с помощни функции за въвеждане на шестнадесетични кодове. H ESCAPED е изключително лесен за използване, с изчистен и лесен потребителски интерфейс.

Безплатен AV конвертор

Libre AV Converter е безплатен графичен потребителски интерфейс (GUI) с отворен код и ви позволява да манипулирате инструменти от командния ред за различни функции. Той предлага мощен интерфейс за оптимизиране на алгоритмите за четене и запис на мултимедия . Позволява ви да анализирате, записвате, редактирате, конвертирате, извличате компактдискове и изтегляте видеоклипове. Позволява ви да разширите функционалността му с помощта на външни двоични файлове, като DivX Labs.

Как да използвате Master Converter за измерване на мерни единици

Master Converter е изключително мощна помощна програма за Windows, разработена главно за задоволяване на една конкретна нужда: бързо и ефективно конвертиране на мерни единици от всяка платформа. Интерфейсът е много удобен за потребителя и интуитивен, позволявайки дори на потребители на компютър за първи път да преобразуват бързо от една единица, измерена в каквато и да е валута, в друга без много проблеми. Можете дори да изберете да конвертирате само частични единици. След като преобразуването приключи, получените единици ще бъдат показани в диспечера на задачите на Windows за лесна употреба и навигация.

Създайте страхотни резултати с Airbrush с Microsoft Pixel Editor

Pixel Editor е професионален софтуер за редактиране на графики за операционната система Windows. Основната му област на използване е работа с малки малки графики. Тя ви позволява бързо да създавате икони за нови скрийнсейвъри и менюта за мобилни телефони. А неговият удобен за потребителя и лесен интерфейс означава, че не е нужно да учите много, за да използвате безпроблемно Pixel Editor. Но както всеки друг софтуер за редактиране, този идва с няколко допълнителни инструмента, за да подобрите работата си с още по-професионални резултати.

Какво представлява десктоп валутният конвертор?

Desktop Currency Converter е безплатен онлайн валутен калкулатор, лесен за използване и винаги достъпен. Той лесно изчислява около 30 международни валути, автоматично получава актуализации за промените в обменните курсове и е много по-удобен за използване от много от наличните онлайн валутни калкулатори. Хубава функция, която се предоставя, е възможността да зададете скоростта, която искате да изчислите, в който момент ще се показват набор от исторически данни, за да се покажат тенденциите в дългосрочен план. Това е много ефективен инструмент за тези, които се интересуват от инвестиране на валута.

Нов начин за практикуване на алгебра

Microsoft Math Solver, известен също като Microsoft Math Server, е приложение за елементарно обучение, което решава математически и научни проблеми. Разработен и поддържан от Microsoft, той е насочен предимно към нови студенти като мощен инструмент за обучение. Това беше едно от първите приложения, разработени да работят на Windows CE. Оттогава нататък той беше успешно разработен за интернет и други мобилни устройства.

Безплатен PDF конвертор

Разработен от PDFConverters, ImagetoPDF Converter конвертира изображения в PDF формат. Подобно на други конвертори на изображения като Image To PDF и JPG To PDF Converter , този конвертор може да приема JPG, PNG и BMP формати на картини и да прави PDF копие , което да се използва за други цели. Програмата идва с някои основни функции за форматиране на входните и изходните файлове, за да осигури най-добър резултат.

Високопрецизен калкулатор за всеки

HiPer Calc е високо прецизен научен калкулатор, разработен от HiPER Development Studio. Калкулаторът е предназначен за извършване на разширени изчисления , което го прави идеалният избор за професионалисти, учени и студенти. Безплатното приложение за научен калкулатор се предоставя безплатно, като Pro версията предоставя функции, персонализиране и други функции.

Лесно ли е изтеглянето на XLS Excel към PDF конвертор?

Търсите ли най-добрите PDF инструменти за Microsoft Excel? Ако отговорът ви е да, значи сте попаднали на правилното място. Тук ще получите кратка информация за най-добрите инструменти за pdf, които могат да ви помогнат да изпълнявате задачи с лекота. Можете да конвертирате PDF във формат XLS от PDF с помощта на онлайн инструменти, налични в интернет. Ако искате да знаете как да направите конвертиране на PDF в XLS по възможно най-добрия начин, прочетете по-нататък, за да научите повече за това.

Convercidor De PDF в Word по подразбиране

Описвайки себе си като PDF преобразуватели, a convertidor de PDF дава на потребителя начин да конвертира PDF файлове в wmfs, иначе известни като Word документи. Това е много добре за студентите, защото те могат да спестят пари, похарчени за закупуване на книги, от които се нуждаят, но не могат да отпечатат. Същото приложение позволява също така да конвертирате Word документи в PDF, в случай че искате да го изпратите на някой, който няма Word, но има компютър и достъп до интернет. Същото приложение ще ви позволи също да създадете резервно копие на всеки важен документ.

Просто приложение за калкулатор

Calculator Free е проста помощна програма за компютър, която прави точно това, което пише в заглавието. Въпреки че му липсват по-сложни, научни функции за изчисления, простият, безпроблемен интерфейс го прави удобен инструмент за потребителите на Windows.

Текст в PDF конвертор

Free Word to PDF Converter е инструмент за производителност, разработен от Free PDF Solutions, който може да конвертира всички ваши файлове с обикновен текст в PDF. Това включва файлове със специални елементи като таблици, шрифтове, графики и т.н. При 7,5 MB това е лек софтуер, който можете да инсталирате на вашето Windows устройство, работещо под Windows XP, Vista, 7 и 8. Функциите са представени на обикновен интерфейс, който ви позволява да получите достъп до неговите функции веднага след стартиране на програмата.