Бързо конвертирайте в PDF

PDFCreator е инструмент за конвертиране на файлове, разработен от pdfforge. С PDFCreator потребителите ще могат бързо да конвертират файлове в PDF, като използват всяко приложение, което използва Windows принтери за печат. Може също така да конвертира файлове в изображения, да комбинира документи и да персонализира профили за много по-безпроблемно преобразуване.

Системни изисквания

PDFCreator работи изключително на Windows. Въпреки че Windows 10 е препоръчителната операционна система за PDFCreator, инструментът все още може да се изпълнява на Windows Vista, Windows 7 и Windows 8. Устройството ще се нуждае и от версия 4.5.1 на .NET Framework поне.

Лесни методи за преобразуване

Има няколко начина за конвертиране на файлове в PDF с помощта на PDFCreator. Най-лесният начин е да плъзнете и пуснете файловете в интерфейса на програмата. Друга проста опция е да щракнете с десния бутон върху файла в прозореца на Explorer и да изберете „Конвертиране с PDFCreator“. Потребителите могат също така да създават PDF файлове директно от друго приложение, което се използва, стига това приложение да поддържа Windows принтери. Независимо от метода, потребителите трябва да изберат PDFCreator като принтер по подразбиране. При избор на Печат PDFCreator ще отвори диалогов прозорец, където потребителите могат да персонализират детайлите на изходния PDF файл.

Други функции

PDFCreator може да комбинира множество документи в един документ, след като бъде конвертиран. Може да се използва и за бързо изпращане на PDF файлове на други чрез имейл. Инструментът също така защитава PDF файлове, позволявайки на потребителите да защитят с парола тези документи и да добавят водни знаци и печати за допълнителна сигурност.

Висококачествени резултати

Със своя прост интерфейс и безпроблемни методи за преобразуване PDFCreator е полезен инструмент за преобразуване, който може бързо да генерира висококачествени PDF изходи. Методът за интегриране на принтера обаче може да бъде малко объркващ и потребителите могат да се откажат от избора на такава опция. Всъщност неизползването му всъщност е много по-рационализиран процес и прави инструмента още по-привлекателен.

Technical

Title:
PDFCreator 5.0.1 for Windows
Requirements:
  • Windows 8, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows 11
Language:
English
Available languages:
  • English, Czech, Danish, German, Spanish, Finnish, French, Italian, Japanese, Dutch, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Chinese
License:
Free
Latest update:
Monday, October 24th 2022
Author:
pdfforge GmbH

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares