Eudora е най-добрата имейл програма за хора, които получават много имейли. Ако не сте един от тези хора сега, скоро ще бъдете. Така че поемете контрола над своя имейл, преди той да поеме контрола над вас. Eudora е нещо повече от начин за изпращане и получаване на съобщения - това е мощен инструмент за управление на имейли с функции за повишаване на вашата производителност и подобряване на вашите комуникации.

ScamWatch се бори със схемите за „фишинг“, които използват прикрити URL адреси за събиране на лична информация. Сега Eudora открива дали URL адресът във връзката се различава подозрително от името на хоста и ви предупреждава да бъдете внимателни, преди да осъществите връзката.

Версия 8 вече е с отворен код и е базирана на Thunderbird. Намерението на проекта беше да се присъедини към потребителското изживяване Eudora® с платформата Mozilla. Разработчиците възнамеряваха да създадат версия на Eudora, която е с отворен код и се базира на Mozilla и Thunderbird. Това *не* е тяхното намерение да се конкурират с Thunderbird; по-скоро искаха да го допълнят. Като такъв, екипът на Eudora се ангажира да запази изживяването на Eudora и също така да поддържа максимална съвместимост с Thunderbird. Общата цел е да продължим да изграждаме около една общност за разработка за Thunderbird и Eudora.

Technical

Title:
Eudora 8.0.0-beta-9 for Windows
File size:
9.95 MB
Requirements:
  • Windows 8, Windows 2003, Windows 10, Windows XP, Windows 7, Windows Vista, Windows 2000
Language:
English
Available languages:
  • English, German, Spanish, French, Italian, Japanese, Polish, Chinese
License:
Trial version
Latest update:
Friday, October 29th 2021
Author:
QUALCOMM Inc

 

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Изпратете
0
Shares