Foxmail е безплатен клиент за електронна поща, първоначално създаден от Zhang Xiaolong, но сега се разработва от Tencent. Може да поддържа множество акаунти от различни услуги за електронна поща едновременно, както и други организационни функции като календари, аларми, бележник и други.

Инсталация и интерфейс

Въпреки че инсталирането на Foxmail е лесен и ясен процес, той е малко по-сложен от факта, че езикът е на китайски по подразбиране. Въпреки това, дори и да не разбирате китайски, процесът на инсталиране е достатъчно лесен за изпълнение. След като Foxmail бъде инсталиран и стартиран, езикът може да се промени от менютата.

Foxmail има минималистичен и интуитивен интерфейс. В лявата част на екрана потребителите ще намерят панел, където могат бързо да получат достъп до своята поща, организирана по имейл акаунти и категория.

Характеристика

Foxmail функционира като всеки друг имейл клиент. С него потребителите могат да имат достъп, преглеждат, съставят и отговарят на имейли. Още по-удобно е благодарение на поддръжката на множество имейл акаунти, което спестява време от отваряне на различни имейл клиенти.

Функциите за ефективност на Foxmail като календар и бележник също са полезни за увеличаване на производителността. Функцията за бележник позволява на потребителите да пишат и организират бележки за бъдещи справки. Бележките могат да се синхронизират между уеб и мобилни устройства за потребителите на QQMail.

Клиент за електронна поща за ефективност

След като потребителите преодолеят езиковата бариера в началото, те ще открият, че множеството функции на Foxmail си заслужават труда. Той не само може да поддържа множество акаунти, но неговите инструменти за ефективност са много полезни за служители и студенти. Като цяло това е добър инструмент за повишаване на ефективността на електронната поща.

Technical

Title:
Foxmail 7.2.25.148 for Windows
Requirements:
  • Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Windows 7
Language:
English
Available languages:
  • English, Spanish
License:
Free
Latest update:
Tuesday, November 8th 2022
Author:
Tencent

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares