WPS Office 2016 Free - това е най-универсален и безплатен офис пакет, който да включва безплатна текстообработваща програма, програма за работа с електронни таблици и софтуер за създаване на презентации. С помощта на тези три програми ще могат лесно да се справят с всякакви офис задачи.

WPS Office 2016 Free поддържа няколко езика: английски, френски, немски, испански, португалски, руски и полски езици. За да превключвате между различните езици се изисква само с един клик!

IPhone и iPad Съвместима версия За QuickBooks

QuickBooks Simple Start Online е мощно софтуерно решение за настолни компютри, създадено специално за собствениците на малък до среден бизнес. Опростяване на счетоводния процес, като същевременно опростява вашето счетоводство. Функциите включват онлайн достъп до QuickBooks, възможности за заплати, проследяване на продажбите, разширено управление на фактури на клиенти и лесна счетоводна поддръжка за малки и средни предприятия. Опростете счетоводството с лесния за използване софтуерен пакет QuickBooks.

Компактен PDF преглед

Adobe Reader Lite е настолно приложение, което ви позволява да преглеждате и редактирате PDF файлове. Този PDF преглед е независим от Adobe Reader DC и други програми, разработени от Adobe. Тази версия на Adobe Reader е съвместима само с Windows XP, Windows 7 и Windows 8. С 16,6 мегабайта това е лека програма, която можете да изтеглите за лична и професионална употреба.

Ефективно работно пространство „всичко в едно“.

Превключването между различни приложения, докато работите, може да бъде малко неприятно. За щастие има приложения като Notion, които могат да се отърват от този проблем. Notion е приложение за работно пространство, което консолидира функции от широк набор от приложения за производителност, за да позволи на потребителите да изпълняват задачите си в едно универсално приложение.

Evernote ви позволява лесно да улавяте информация във всяка среда, използвайки каквото устройство или платформа намирате за най-удобни, и прави тази информация достъпна и търсеща по всяко време и отвсякъде.

Спрете да забравяте нещата. Снимайте всичко сега, за да можете да го намерите по-късно.