Бързо конвертирайте в PDF

PDFCreator е инструмент за конвертиране на файлове, разработен от pdfforge. С PDFCreator потребителите ще могат бързо да конвертират файлове в PDF, като използват всяко приложение, което използва Windows принтери за печат. Може също така да конвертира файлове в изображения, да комбинира документи и да персонализира профили за много по-безпроблемно преобразуване.

Безплатно приложение за анализ и моделиране на данни

Microsoft Power BI Desktop е безплатно придружаващо приложение към тяхната програма Power BI, която е услуга, базирана на абонамент. Тя ви позволява да обединявате данни от множество източници и да създавате мощно проницателно моделиране на данни и отчети. Това е усъвършенствана форма на Microsoft Excel , но това приложение комбинира информацията в централно табло за управление.

Безплатен софтуер за отдалечен работен плот

RustDesk е безплатен софтуер за отдалечен работен плот с отворен код , който ви дава пълен контрол върху вашите данни за подобрена сигурност . Изтеглете изходния код и следвайте ръководството, за да настроите вашия сървър или да използвате сървър за предаване. Някои чудесни алтернативни опции включват TeamViewer или Ultraviewer .

Carriez Studio разработи безплатния RustDesk за Windows, използвайки езика Rust . Можете да го използвате на Windows 8, 8.1 или Windows 10. Можете да предоставите на разработчика предложения или обратна връзка, като му изпратите имейл.

Stellar OST to PST Converter е лесно за използване приложение, което може лесно да конвертира вашия офлайн файл за съхранение (.OST) в еквивалентен файл за лично съхранение (.PST).

При стартиране на приложението ви се дават две опции: „Избор“ и „Намиране“ (OST файлът). Ако знаете местоположението на OST файла, просто изберете „Избор на OST файл“, но ако не знаете, изберете опцията „Намиране на OST файл“. След това ви се показва прозорец за намиране на пощенска кутия, от който можете да изберете устройство за търсене. След като търсенето приключи, можете да видите намерените OST файлове. Сега просто изберете всеки OST файл, от който се нуждаете, и щракнете върху бутона „Старт“, за да започнете процеса на конвертиране.

Eudora е най-добрата имейл програма за хора, които получават много имейли. Ако не сте един от тези хора сега, скоро ще бъдете. Така че поемете контрола над своя имейл, преди той да поеме контрола над вас. Eudora е нещо повече от начин за изпращане и получаване на съобщения - това е мощен инструмент за управление на имейли с функции за повишаване на вашата производителност и подобряване на вашите комуникации.

Foxmail е безплатен клиент за електронна поща, първоначално създаден от Zhang Xiaolong, но сега се разработва от Tencent. Може да поддържа множество акаунти от различни услуги за електронна поща едновременно, както и други организационни функции като календари, аларми, бележник и други.

IncrediMail е безплатна програма за електронна поща, която управлява всички ваши имейл съобщения, комуникации, данни за контакт и имейл транзакции. IncrediMail има за цел да се забавлявате с вашия имейл.

Roundcube Webmail е базиран на браузър многоезичен IMAP клиент с потребителски интерфейс, подобен на приложение. Той предоставя пълна функционалност, която очаквате от имейл клиент, включително MIME поддръжка, адресна книга, манипулиране на папки, търсене на съобщения и проверка на правописа.

Мениджър на лична информация

Outlook 2019 е софтуерна програма за имейл, разработена от Microsoft. Outlook за Windows е част от Microsoft 365 пакета (известен преди като Office 365), но може да бъде изтеглен независимо. Тази комуникационна програма за имейл клиент ви улеснява да преглеждате, съхранявате и организирате всичките си съобщения. Програмата е взела пример и от друга програма на Microsoft 365 - Word. Outlook вече може да чете вашите съобщения на глас, за да ви помогне да разберете съобщението, което сте получили.

Mozilla Thunderbird прави имейлите по-безопасни, по-бързи и по-лесни с функции като интелигентни филтри за спам, вграден RSS четец и бързо търсене. Thunderbird е проектиран да предотвратява вируси и да спира нежеланата поща.

Thunderbird включва електронна поща с табове, нови инструменти за търсене и индексиране, интелигентни папки, поддръжка за Firefox, опростен съветник за настройка и стабилна защита от нежелана поща, която включва филтри за фишинг и спам.

Безплатен XLSX Viewer: инструмент за преглед на електронни таблици

Безплатният XLSX Viewer е приложение за преглед на електронни таблици . Това е мощен инструмент, използван от студенти и професионалисти за таблициране на данни, извършване на математически изчисления и работа с отчети, наред с други приложения. Една от причините за популярността му е, че е безплатен и следователно се счита за жизнеспособна алтернатива на MS Office .

My Stock Planner

MyStockPlanner: базиран на фондовия пазар Индия софтуер, който ви помага с вашия инвестиционен план. Това е наградена програма, която помага на потребителя да създава и следва инвестиционни планове, като същевременно помага на инвеститора да намери най-добрите акции. Програмата също така помага при проектирането на планове за инвестиционен портфейл. Има различни версии на MyStockPlanner:

Otrader 4 Windows 10 Калкулатор за ценообразуване на опции

Калкулатор за ценообразуване на опции Безплатно и безопасно изтегляне! Това е много полезен инструмент за всички инвеститори. Има много финансови инструменти като кол опции, конвертируеми дългови ценни книжа, опционни акции и съкровища. Тези финансови калкулатори са много полезен инструмент за разбиране на ценообразуването на опциите.

Какво можете да очаквате, след като изтеглите Запазете шаблона за фактуриране на Excel?

Microsoft Excel има много приложения и може да бъде чудесен инструмент, когато знаете как да го използвате правилно. Може би сте чували, че има три различни вида електронни таблици - стандартните, другите две са удобни за Mac версии и тези, създадени с помощта на Power Point. Е, и двете са верни и Excel определено е една от по-гъвкавите разновидности на електронни таблици. Можете да го използвате за бизнес, за счетоводство и за почти всичко останало. Ако търсите начини да направите живота си малко по-лесен, опитайте да използвате шаблон за фактура в Excel.

Приложение за управление на инвентара за Windows

Софтуерът за управление на инвентара за Windows е компютърна програма, която помага за автоматизиране на съхранението, извличането и отчитането на стоки на различни места. Софтуерът помага при предоставянето на решения за управление на инвентара във всички бизнес области. Програмата също така помага за намаляване на разходите за управление на инвентара и предоставя на клиентите по-добра информация за инвентара.

Безплатен инструмент за създаване на фактури - ново решение за вашите нужди от фактуриране

Изготвянето на фактури е може би една от най-трудните задачи, особено за малка или средна фирма. Изисква много време и усилия, особено ако потребителите не притежават софтуерните инструменти за изкуство за задачата. Free Invoice Maker обаче е една такава програма, която им позволява да правят професионално изглеждащи фактури за по-малко време, без дори да се налага да са ИТ експерт.

Какво може да предложи платформата MetaTrader на новите търговци?

Платформата за търговия MetaTrader 5 наскоро получи голямо подобрение, когато компанията добави MetaTrader Private Label Products в продуктовата си гама. Тази нова функция ще позволи на частните търговци да управляват своите сметки в MetaTrader от собствените си компютри, вместо да разчитат на софтуерни приложения на трети страни. MetaTrader е една от най-популярните платформи за търговия, използвана от брокерите за достъп до базовите активи на световния пазар. Компанията твърди, че тази усъвършенствана функция за сигурност ще помогне на нейните клиенти да придобият повече контрол върху своите сметки в MetaTrader и да увеличат печалбите си. Новото продуктово предложение вече е достъпно като MetaTrader Private Edition и MetaTrader Professional Edition.

Безплатна платформа за търговия за Windows

TradingView е безплатна платформа за търговия за вашия работен плот с Windows, която ви позволява да преглеждате най-новите финансови пазари на един или няколко екрана. Работи на езика за програмиране Pine Script , създаден от същите собственици на това приложение. Разработчиците могат да използват и двете, за да създадат свои собствени инструменти за търговия, за да разработят по-мощни пазарни индикатори.

Платформата има зашеметяващ визуален дисплей с различни цветове за ленти и индикатори. Той предоставя основни раздели на вашия браузър, така че да не ги загубите, докато разглеждате други сайтове. Подобни програми са MetaTrader 5 Trading Platform и Binance

Популярен счетоводен софтуер за Windows

Tally е едно от водещите бизнес приложения в Индия. Използва се от малки и средни предприятия (МСП) в различни сектори като търговия на дребно, търговия на едро, производство и т.н. Tally предлага основно решение за всички бизнеси с проста функционалност за управление на финансите за ефективно управление на икономическите операции.

С функции за динамична автоматизация като съпоставяне на ваучери, поддръжка за данъци върху стоки и услуги (GST), автоматизирани отчети, интегриране на шлюза за плащане и други – Tally винаги се актуализира с най-новите счетоводни стандарти . Това го превърна в едно от най-търсените бизнес приложения в Индия. Подобно е на Zoho Books, Express Accounts и Sage ACT! по отношение на характеристиките.

 WPS Office 2016 Free - това е най-универсален и безплатен офис пакет, който да включва безплатна текстообработваща програма, програма за работа с електронни таблици и софтуер за създаване на презентации. С помощта на тези три програми ще могат лесно да се справят с всякакви офис задачи.

WPS Office 2016 Free поддържа няколко езика: английски, френски, немски, испански, португалски, руски и полски езици. За да превключвате между различните езици се изисква само с един клик!