Четете, коментирайте, подписвайте и отпечатвайте PDF документи безплатно

 

Adobe Acrobat Reader е безплатен PDF четец , който се е определил като стандартен софтуер за отваряне на PDF документи . Сред многото си функции този PDF четец включва печат , добавяне коментари , електронно подписване на вашите PDF документи и функции за синхронизиране с множество устройства .

Как Adobe дефинира своя PDF четец Adobe Acrobat Reader DC

Ако днес търсите ефективен PDF четец , това се дължи на факта, че Adobe изобрети този формат и го пусна на пазара. Всъщност Adobe Acrobat Reader DC остава водещият PDF четец дори за конкурентите на Adobe. Това е една от програмите, които не могат да липсват във вашия офис софтуер .

Adobe твърди, че неговият Adobe Acrobat Reader DC не е просто PDF четец , а безплатният глобален стандарт, по който се измерват всички продукти от този тип.

Неговите функции на този инструмент са да преглежда PDF документи, да отпечатва PDF файлове , да подписва документи с електронен подпис, да коментира PDF файлове и да споделя съдържанието с други устройства. Можете да споделяте вашите документи в PDF с помощта на Dropbox , WeTransfer или друга платформа, която ви харесва.

Всъщност, както твърди производителят, това е единственият PDF четец, който може да отваря и взаимодейства с всички видове съдържание в този формат. Това включва мултимедийно съдържание и формуляри . В допълнение, Adobe Acrobat Reader DC е свързан към услугите на Adobe Document Cloud. Това улеснява потребителя да работи с PDF документи на всяко устройство и от всяко място.

Въпреки че софтуерът е безплатен, той има и платена премиум версия, която работи чрез абонамент.

Някои от функциите на Adobe Acrobat Reader DC, освен че работи като PDF четец

Това е програма, която ви позволява да преглеждате файлове от всяко мобилно устройство с Android или iOS без проблем.

Една от функциите, включени в последните актуализации, е Adobe Scan, която ви позволява да трансформирате документи във висококачествени PDF файлове и включва функция за разпознаване на текст.

Сега можете също да се регистрирате в Adobe Document Cloud , който ви позволява да: съхранение на файлове (предлага и 2 GB безплатно съхранение), незабавен достъп до последните файлове от всяко мобилно и настолно устройство , синхронизиране на инструмента за попълване и подписване за попълване на формуляри във всеки устройство и изпращане и проследяване на файлове в реално време , включително известяване при отваряне, споделяне или изтегляне на документа.

Настолният софтуер за Windows включва инструмента за попълване и подписване, което улеснява попълването на PDF формуляри .

Премиум функции на абонаментите за този PDF четец

Най-важните функции на Adobe Acrobat Reader DC са тези, свързани с редактирането на PDF файлове. Позволява ви да промените реда на страниците, за да подобрите четенето и да трансформирате PDF файлове в редактируеми Word, PowerPoint, RTF или Excel файлове.

Опцията за комбиниране на няколко PDF документа в един файл също е свързана с платения абонамент.

Съхранението в премиум версията се увеличава до 20GB. Налична пробна версия е за изтегляне .

„Защитеният режим“ на Adobe Acrobat Reader DC за Windows

Този PDF четец има защитен режим , който не е нищо повече от технологията на пясъчника, активирана по подразбиране. Това не позволява на трети страни да инсталират злонамерен софтуер. Той също така блокира достъпа до поверителни данни , както и тяхното извличане, независимо дали от самия компютър или от корпоративната мрежа, към която е свързан.

Въпреки това, Adobe Acrobat Reader DC не ви позволява да настроите сигурност или права за достъп за файловете . Това може да стане в Adobe Acrobat, чиито настройки за сигурност ви позволяват да дефинирате кой ще може да чете, отваря, отпечатва, копира или променя всеки документ. Можете да създавате пароли или да активирате режима на достъп с помощта на сертифициран ID.

Що се отнася до услугите на Adobe Document Cloud , да, те са сигурни.

Инсталиране на PDF четеца от Internet Explorer

За да инсталирате този PDF четец , имате нужда от Microsoft Windows 7 или по-нова версия.

 1. Затворете всички предишни версии на програмата и всеки браузър , показващ PDF.
 2. Щракването върху изтегляне ще отвори страницата за изтегляне на автора, в този случай Adobe.
 3. Щракнете върху Инсталиране сега .
 4. В долната част на прозореца ще се появи съобщение за изтегляне на файл. Щракнете върху Run. Инсталацията се състои от два етапа. Първо изтегляте инсталационната програма и след това стартирате PDF четеца . Трябва да изчакате и двата етапа да бъдат завършени. Ще се покаже лента за напредък, за да се улесни тази задача.
 5. Щракнете върху Готово, след като съобщението за потвърждение ви каже, че инсталацията е завършена .

Инсталиране на PDF четеца от Firefox

 1. Затворете всички предишни версии на програмата и всеки браузър , показващ PDF.
 2. Щракването върху изтегляне ще отвори страницата за изтегляне на автора, в този случай Adobe.
 3. Щракнете върху Инсталиране сега .
 4. Ще се появи диалогов прозорец. Щракнете върху Save File .
 5. Отворете библиотеката за изтегляне с помощта на командата Ctrl+J .
 6. Щракнете двукратно върху .exe файла, съответстващ на Reader.
 7. Ако компютърът поиска да отвори изпълнимия файл, щракнете върху OK.
 8. Инсталацията се състои от два етапа. Първо изтегляте инсталационната програма и след това стартирате PDF четеца . Трябва да изчакате и двата етапа да бъдат завършени. Ще се покаже лента за напредък, за да се улесни тази задача.
 9. Щракнете върху Готово, след като съобщението за потвърждение ви каже, че инсталацията е завършена .

Инсталиране на PDF четеца от Google Chrome

 1. Затворете всички предишни версии на програмата и всеки браузър , показващ PDF.
 2. Щракването върху изтегляне ще отвори страницата за изтегляне на автора, в този случай Adobe.
 3. Щракнете върху Инсталиране сега .
 4. Щракнете върху Запиши, за да запазите съветника за инсталиране на софтуер .
 5. Изтегленият файл ще се появи в долната част на прозореца. Щракнете върху .exe.
 6. Инсталацията се състои от два етапа. Първо изтегляте инсталационната програма и след това стартирате PDF четеца . Трябва да изчакате и двата етапа да бъдат завършени. Ще се покаже лента за напредък, за да се улесни тази задача.
 7. Щракнете върху Готово, след като съобщението за потвърждение ви каже, че инсталацията е завършена .

Относно Adobe Acrobat Reader DC

Това е много лесен за използване и адаптиран инструмент за всички езици , въпреки че на английски винаги ще намерим най- актуалната версия . Можете да добавяте коментари към вашите документи и PDF файлове без усложнения и има няколко режима на показване, за да изберете този, който най-добре отговаря на вашия начин на работа.

Отпечатването на вашите документи е много лесно и включва голямо разнообразие от опции.

Режимът на цял екран улеснява четенето за потребителя и поддържа интеграцията с Acrobat Cloud , което е много полезно. Това предотвратява загубата на информация на потребителя и му позволява да възстанови документи без проблеми на всяко устройство.

Освен това ви позволява да защитите своите PDF файлове, защитени с авторски права, така че да не могат да бъдат променяни или копирани.

Това е много пълен инструмент , който не може да липсва на вашия настолен компютър или лаптоп . Ако търсите алтернатива на тази програма, можете да опитате PDFill PDF Editor или Nitro PDF Reader 64-bit . Това е добра безплатна алтернатива на Adobe Acrobat Reader DC .

Технически

Заглавие:
Adobe Acrobat Reader DC 2020.006.20042 за Windows
Изисквания:
 • Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Windows 10
език:
Английски
Налични езици:
 • Английски, Немски, испански, Френски, Италиански, японски, полски, Китайски
Разрешително:
           Безплатно
автор:
Adobe

http://www.adobe.com/

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Изпратете