Kingsoft Spreadsheets Free 2013 е безплатна електронна таблица, алтернатива на предложението на Microsoft, Excel, която предлага широк набор от лесни за използване функции, които ще отговарят както на начинаещи, така и на напреднали потребители.

Kingsoft Spreadsheets Free 2013 ви позволява да създавате професионално изглеждащи електронни таблици и да анализирате данни с минимални усилия.

Защо да изберете 7-PDF принтер?

7-PDF принтерът е като всеки друг компютърен принтер, с изключение на това, че идва с функцията да може да отваря различни PDF файлове. Това означава, че можете да отваряте такива файлове, когато имате нужда. Съвместим е с почти всички софтуерни приложения на Microsoft Windows. Така че характеристиката на 7-PDF принтера не е уникална характеристика на продукта, а е такава, която обикновено се среща в много други марки принтери. Въпреки това, той е специално проектиран да бъде съвместим с операционната система Windows.

Безплатен конвертор от Excel към PDF

 

Free Excel to PDF Converter е безплатна програма за промяна на Excel файлове в PDF . Подобно на Total Excel Converter и Total PDF Converter , той конвертира множество формати, които обхващат между Microsoft Excel 2000 и 2016. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете няколко бутона и инструментът ще свърши цялата работа вместо вас.

Приложението има прост потребителски интерфейс, който е лесен за четене и разбиране. Можете да конвертирате цели работни листове или само части от тях. Когато сте готови, ще имате PDF файл, който съдържа всички ваши данни, които да представите на следващата си среща.

Безплатен, лесен за употреба PDF редактор

 

PDF-XChange Editor от софтуера Tracker е безплатен , бърз и ефективен и предлага разнообразие от функции за редактиране на PDF файлове . Все още можете да създавате PDF файлове с тези функции без лиценз, но приложението ще добави воден знак „следа“ върху PDF файла.

Задълбочен поглед върху Foxit Advanced

Има много неща, които можете да правите с Foxit Advanced PDF Reader. Много пъти авторите на документи ще искат да извършват обширно редактиране направо от своите PDF файлове. Независимо дали редактирате абзаци, коригирате размера на шрифта или много други фактори, Foxit Advanced PDF Reader предлага удобна за потребителя среда за текстов процесор за редактиране на PDF файлове. Функциите и възможностите на този четец са доста широки и покриват почти всеки аспект от създаването и изпълнението на PDF документ. Това означава, че не е нужно да сте експерт в областта, за да редактирате и персонализирате PDF файлове.

Платен Foxit PDF Suite

Foxit PhantomPDF е платен PDF редактор , който работи като Foxit Reader и Foxit Advanced PDF Editor, но предоставя допълнителни функции за редактиране. Въпреки че има безплатен пробен период , ще трябва да платите за пълния абонамент, когато изтече. Все пак има много полезни инструменти, които можете да използвате, които надхвърлят основното редактиране.

Безплатен редактор на PDF документи

 

Master PDF Editor е безплатен редактор на PDF документи , който ви позволява да създавате и променяте файлове с помощта на няколко функции. Подобно на Free PDF Editor , PDF Pro и Icecream PDF Editor , инструментите са особено полезни, когато искате да редактирате PDF в Windows без Adobe Acrobat. Безплатната и платената версия са еднакви, с изключение на това, че първата има постоянен воден знак.

Текст в PDF конвертор

Free Word to PDF Converter е инструмент за производителност, разработен от Free PDF Solutions, който може да конвертира всички ваши файлове с обикновен текст в PDF. Това включва файлове със специални елементи като таблици, шрифтове, графики и т.н. При 7,5 MB това е лек софтуер, който можете да инсталирате на вашето Windows устройство, работещо под Windows XP, Vista, 7 и 8. Функциите са представени на обикновен интерфейс, който ви позволява да получите достъп до неговите функции веднага след стартиране на програмата.

Безплатно приложение за сканиране на документи

Приложението CamScanner е безплатно приложение за сканиране на документи за устройства с Android, създадено от IntSig. За да сканирате документ, обикновено трябва да закупите физически скенер, който може да бъде скъп. С CamScanner можете да използвате телефона си , за да замените обемиста сканираща машина.

Free PDF to Word Doc Converter е малко и леко приложение, което конвертира PDF форматирани файлове в DOC форматирани файлове безплатно! Безплатният конвертор на PDF към Word Doc не е PDF редактор, а конвертор на формати. Като се има предвид това, приложението ще ви позволи да редактирате и променяте PDF файлове, като конвертирате оригиналните файлове в документи на Word и след това сте свободни да ги редактирате според нуждите.

Microsoft Project – Разбиране на Project 2021

Microsoft Project е пълнофункционална софтуерна програма за управление на проекти, продавана и разработена от Microsoft. Той е предназначен основно да помогне на ръководителя на проекти при създаването на план, делегирането на ресурси за различни задачи, проследяването на напредъка, контролирането на бюджета и наблюдението на натоварването. Инструментът е създаден с намерението да улесни хората да работят по проекти, без да се налага да отделят твърде много време за това.

LibreOffice е безплатният мощен пакет с отворен код за лична производителност за Windows, Macintosh и Linux, който ви дава шест богати на функции приложения за всички ваши нужди за производство на документи и обработка на данни.

Просто приложение за калкулатор

Calculator Free е проста помощна програма за компютър, която прави точно това, което пише в заглавието. Въпреки че му липсват по-сложни, научни функции за изчисления, простият, безпроблемен интерфейс го прави удобен инструмент за потребителите на Windows.

Изключително директен

Докато потребителите на Windows 10 могат да се възползват от приложението Microsoft Calculator, вграден инструмент с всички основни и разширени функции, тези на Windows 8 не получават същата полза.

Office 2013 е пакет за настолна и облачна производителност на Microsoft. Предлага се като самостоятелен настолен пакет или чрез абонаментния модел на Microsoft Office 365. Различните му версии включват програмите:

Пълнофункционална програма за електронни таблици

Excel 2019 е програма за електронни таблици, разработена от Microsoft. Excel за Windows е част от Microsoft 365 пакета (известен преди като Office 365 ), но може да бъде изтеглен независимо. Програмата за комуникация с клиенти е мощен и полезен инструмент, който можете да използвате за анализ на данни и документиране . От Excel 2016 тази версия е надстроила своите разширени функции като Power Pivot и Get & Transform.

Безплатен офис пакет

Apache OpenOffice е безплатен офис софтуер , който включва цял набор от инструменти за продуктивност. Докато Open Office първоначално се наричаше StarOffice , услугата беше преименувана на Apache OpenOffice, след като Oracle даде софтуерния код на Apache Software Foundation. Изтеглянето на Apache OpenOffice е достъпно за компютърни операционни системи Apple Mac, Linux и Microsoft Windows.

LibreOffice е най-добрата алтернатива на OpenOffice. LibreOffice е създаден от екипа за разработка, създал Open Office. Въпреки че и двете приложения са сравними с Microsoft Office 365 Suite , OpenOffice и LibreOffice са безплатни , докато Office 365 е платена програма.

Софтуер за PDF конвертор с много функции

Nitro Pro е софтуер за конвертиране на PDF файлове , достъпен на 12 езика, който ви позволява да управлявате вашите PDF файлове с множеството му функции. Той разполага с преобразуване и в двете посоки, както и с мощни инструменти за редактиране, качване на подписи и проверка на правописа - стремейки се да действа като едно гише за вашите PDF нужди.

Програма за текстообработка

Microsoft Word е офис софтуер за продуктивност, разработен от Microsoft. Word за Windows е част от пакета Microsoft Office, но може да се изтегли самостоятелно. Обикновено MS Word изисква 4 GB RAM, DirectX 9 и двуядрен процесор. Редакторът се използва предимно за редактиране на документи като тези, писма, автобиографии и бележки. Програмата съдържа инструменти за редактиране, за да помогне на потребителите да създават файлове за офис и случайна употреба. Word документите могат да се отварят и редактират от компютри с програмата MS Word, Word viewer или други текстообработващи програми, способни да импортират DOC или DOCX формат. Най-новото му файлово разширение, DOCX, означава международния стандарт на Office Open XML за файлове на Office, използвани от Word 2007 и по-нови.

Този Microsoft Office Suite 2007 Service Pack 3 предоставя най-новите актуализации на 2007 Microsoft Office Suite. Актуализацията се отнася и за Microsoft Office Project, Microsoft Office SharePoint Designer, Microsoft Office Visio и Visual Web Developer.

Office 2013 Service Pack 1 за Microsoft Office 2013 32-bit Edition съдържа всички актуализации, които ще подобрят безопасността, производителността и стабилността на вашия Microsoft Office 2013 Suite.