Viber е популярна безплатна услуга за гласови съобщения по IP и алтернатива на Skype , която може да се използва на вашия смартфон или компютър. Компютърният клиент на Viber използва удобството на мобилното приложение и го пренася на вашия компютър, за да можете да останете свързани дори когато нямате мобилния си телефон. Освен това улеснява работата и многозадачността, докато общувате с вашите контакти.

Viber се конкурира с Whatsapp за титлата на най-популярната услуга за съобщения между различни платформи/устройства в световен мащаб. Основна разлика между Viber/Whatsapp и Skype е, че можете да комуникирате с всички контакти от мобилния си телефон, които също използват услугата – не само с контактите ви в Skype. Гласови обаждания, чат, изпращане на SMS, снимки и видеоклипове безплатно до всеки ваш телефонен контакт, който също има инсталирано приложението. Можете дори да провеждате видео разговори с до 100 ваши контакта едновременно! Опростеният потребителски интерфейс допълва добре пакета. Подобни на Viber и Whatsapp до голяма степен убиха традиционната мобилна SMS индустрия, благодарение на тяхната лекота на използване и все по-доброто покритие на данните.

За да използвате Viber на вашия компютър с Windows, първо трябва да инсталирате Viber на мобилния си телефон (налични са приложения за Android, iPhone, Blackberry, Symbian и Windows Phone). След това инсталирайте настолния клиент на Windows на вашия компютър и влезте, за да синхронизирате контактите си на двете устройства. След това сте готови, обаждайте се и чатете до насита безплатно.

Ако искате да се обадите на други без VoIP потребители (директно на стационарни и мобилни телефони), можете да използвате функцията Viber Out. Тези разговори не са безплатни, но се предлагат на много конкурентни цени. Можете да използвате Viber Out, като добавите кредит към вашия акаунт във Viber. Качеството на разговорите обикновено е отлично, освен ако не сте в район с лоша интернет връзка.

Technical

Title:
Viber 18.7.0 for Windows
Requirements:
  • Windows 8.1, Windows 7, Windows 10, Windows 8
Language:
English
Available languages:
  • English, Arabic, German, Spanish, French, Italian, Japanese, Portuguese, Russian
License:
Free
Latest update:
Thursday, October 27th 2022
Author:
Viber Media

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Изпратете