Преглед на SmartSniff (монитор IP трафик)

SmartSniff - това е мощен безплатен инструмент за събиране на пакети, който е достъпен както за Windows така и за Linux. Тази специална програма може да се използва за всеки мрежов трафик, като например трафик на електронна поща, сканиране на портове, на обратната прокси сървър и обратно търсене на електронна поща. Програмата се предлага с безплатно приложение за сваляне и е достъпна само за Windows.

Тестване SmartSniff на компютър с Windows все още не са завършени, обаче редактор на PC с Windows в състояние да тествате програмата.

С помощта на SmartSniff вие може да се намеси на всички пакети данни, изпратени или получени с помощта на мрежова карта на вашия компютър, която ще включва в себе си; ICMP Echo Request, ICMP Echo Response, TCP пакети ICMP Пакети Flow, TCP-адрес на източника, адрес на дестинация, icn-връзка и други. Тези пакети могат да се съхраняват в папката "Документи" или да изнасят направени снимки на FTP-сайт за по-нататъшен анализ. SmartSniff има много широки възможности за запис в дневника. Можете да персонализирате за него на различни нива на водене на дневник, като грешка, предупреждение или критичен. SmartSniff можете да персонализирате за записване на целия трафик на всички мрежови интерфейси или за да я запишете във файл за самостоятелна обработка. Програмата може също така да се използва за записване на целия трафик, който влиза в определен интерфейс на глобалната мрежа и я оставя.

SmartSniff ще вземете всички пакети, които са изпратени или получени от всеки мрежов адаптер, включително Мрежови адаптери с комутация на пакети, iPAQ, безжични адаптери, с кабел адаптер, безжични рутери, модеми и други. Ако искате да стартирате SmartSniff в града, а след това в комплект програмата е включен допълнителен модул "loop capture". Този модул ще ви позволи да стартирате прихващане по няколко подключениям, не коригиране на отделни сесии се намеси за всеки интерфейс. Целият перехваченный движението ще се регистрира и се изпраща по електронна поща на обикновен имейл адрес. Аз още не са тествани за тази функция, но тя може да бъде полезна на мрежовите и системни администратори опитва да следите трафика, който влиза в тяхната организация и да излиза от нея.

Technical

Title:
SmartSniff 2.29 for Windows
Requirements:
  • Windows ME
Language:
English
License:
Free
Latest update:
Thursday, August 26th 2021
Author:
NirSoft

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares