Безплатен Прокси сървър За Отключване на уеб браузъра

Безплатен прокси сървър - това е вид прокси-сървър, използван и за анонимно браузване на уеб страници в Интернет. Уеб VPN - това не е нищо друго освен безплатен прокси сървър, който е свързан към друг уеб-сървър и отключва уеб сайтове. Можете да извършвате анонимни търсят с помощта на безплатен прокси сървър, като се свържат през сигурен VPN тунел. Софтуер за VPN на базата на Windows улеснява свързване към друг компютър чрез друго защитена връзка. По този начин можете лесно да получите достъп до свързване на всеки компютър в света, без да разкрива своето местоположение.

Има различни видове софтуер за сигурност в интернет, като антиспайуер, защитна стена и много други, които ще ви помогнат да защитите вашия компютър от шпионски софтуер, рекламен софтуер и вируси. Когато компютърът ви е блокиран поради някакви неизвестни причини, става много трудно за безопасно разглеждате уеб страници. Може би вие дори не знаете, защо вашият браузър спира или блокира и се чудят какъв е проблемът. Е, може да има няколко причини, и ако ще внимателно да търсите, тогава ще откриете, че понякога компютърът ви може да бъде блокиран от вашия интернет доставчик (Internet Service Provider) по някаква неизвестна причина. Ще научите също, че понякога вашето частно интернет връзка може да бъде блокиран от вашия интернет доставчик, тъй като той е блокиране на някои сайтове, които, според него, не са подходящи за тяхната мрежа.

Много лесно да се скрие самоличността си в Интернет, ако използвате опцията безплатен прокси, защото можете да се свържете към VPN анонимно. И така, как да скриете вашия IP адрес? Просто отидете на нашия сайт и да въведете вашето име и парола. Опция безплатен VPN автоматично скроет вашият IP-адрес и да ви предостави достъп до блокирани сайтове.

Technical

Title:
Free Proxy 2.9 for Windows
Requirements:
  • Windows XP
Language:
English
License:
Free
Latest update:
Friday, September 3rd 2021
Author:
VPN 翻墙

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares