Networkview За Windows

NetworkView - това е инструмент с графичен потребителски интерфейс за управление на взаимодействието в компютърните мрежи. NetworkView предлага инструменти от командния ред, така и на GUI за управление на компютърна мрежа и я гледа. NetworkView - това е инструмент с графичен потребителски интерфейс, който осигурява прост, но мощен метод за управление на пускането, заключение и трафик на компютърни мрежи. NetworkView ви позволява лесно да управлявате няколко компютърни работни места в по-малка мрежа, включително и безжичните мрежи.

NetworkView - това е програма с отворен код за Windows хостинг. Плъгин NetworkView позволява на потребителя да провери всички средства за сигнализация и автоматична настройка на компютърни възли и управление. Той също така предоставя механизъм за управление на взаимоотношенията компютри и техните връзки помежду си. Може да се използва като графичен инструмент и инструмент за командния ред за управление и показване на логически свързани възли в мрежата.

Като се започне с пускането на Windows Vista, приложение Networkview били рециклирани, за да се осигури опростен контрол над управлението на големи работни процеси в Windows. Networkview добре работи с широк спектър от операционни системи Windows, включително Windows 2021, Windows NT и Windows XP. Networkview - това е свободен софтуер под публичен лиценз на GNU. За да научите повече за съветите на по сваляне и инсталиране на софтуер Networkview, посетете онлайн съвети за Windows.

Technical

Title:
NetworkView 3.62 for Windows
Requirements:
  • Windows 2000
Language:
English
License:
Trial version
Latest update:
Friday, September 10th 2021
Author:
Networkview

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares