Управлявайте и проверявайте вашите USB устройства с лекота

USBDeview е безплатен инструмент, който ви позволява да проверявате USB устройства , както тези, които в момента са свързани към вашия компютър, така и тези, които са били свързани преди това. За всяко USB устройство е осигурена обширна информация, както и възможност за дезактивиране или активиране на всяко USB устройство.

USBDeview е безплатен инструмент , което означава, че е безплатен за използване. Не е необходима инсталация и програмата е много малка, така че е много преносима и може да се побере на USB устройство. Инструментите със сродни случаи на употреба включват Universal USB Installer и HP USB Disk Storage Format Tool .

Какво е USBDeview?

USBDeview ви позволява да инспектирате всички USB устройства , които са били свързани към вашия компютър преди и сега. За всички устройства той показва информация като име на устройството, тип, описание, буква на устройството, номер на порт, сериен номер и много други.

За USB устройства, които са свързани в момента, са налични допълнителни контроли. Можете да използвате интерфейса на USBDeview за свързване, прекъсване на връзката, активиране, деактивиране, инсталиране и деинсталиране на всички свързани в момента USB устройства.

Как да проверя USB хронологията?

USBDeview автоматично ще изброи всички USB устройства , които са били свързани към вашия компютър, когато бъде отворен. Тази историческа информация е полезна, тъй като също така ви позволява да деинсталирате USB устройства и драйвери за устройства, които вече не използвате.

Имайте пълен контрол над вашите USB устройства

USBDeview предлага едно гише за преглед и управление на всички ваши USB устройства. USBDeview не само работи локално, но може да се използва и при отдалечено свързване към друга машина . Това е мястото, където се крие голяма част от стойността, тъй като USBDeview ви позволява да контролирате устройства, които може да не сте в състояние да премахнете физически по друг начин.

Способността му да ви позволява да преглеждате всички минали и настоящи USB устройства също е много полезна по няколко причини. Той предоставя регистър на всички устройства, които са били свързани, и ви позволява да премахвате устройства и драйвери, които вече не се използват, спестявайки място и намалявайки бъркотията.

Technical

Title:
USBDeview 3.06 for Windows
Requirements:
  • Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 2003, Windows XP, Windows 2000, Windows 10
Language:
English
License:
Free
Latest update:
Wednesday, November 2nd 2022
Author:
NirSoft

СВАЛИ ОТ ТУК

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares