Как да управлявате множество натоварвания на трафик с iNetFusion

iNetFusion е разработен от Microsoft, за да използва силата на интернет, за да осигури високоскоростен интернет на всички базирани на Windows платформи. Този продукт ви позволява да направите вашата съществуваща мрежова инфраструктура на Windows по-ефективна, като предоставя същата стара надеждна производителност на много по-ниска цена.

Pandora FMS (Гъвкава система за наблюдение) е цялостно решение, което е проектирано да управлява и контролира пълната инфраструктура на мрежата. С инсталиран Pandora FMS няма нужда да инвестирате в друг инструмент за наблюдение.

Pandora FMS е едновременно гъвкава и силно мащабируема система за наблюдение за внедряване в големи среди.

Connectivity Fixer е мощна програма за поправка на интернет връзка и помощна програма за поправка на Internet Explorer и наблюдение на интернет връзка!

Connectivity Fixer от Badosoft ще ви помогне да разрешите най-често срещаните проблеми с връзката, които може да срещнете с вашата интернет връзка.

Преглед на мрежов софтуер RedAdHoc

RedAdHoc е безплатен мрежов софтуер, разработен от redadhoc за платформата Windows. Тази програма позволява на потребителите лесно да конфигурират и установяват ad-hoc връзки между множество устройства. С RedAdHoc потребителите могат да създадат своя собствена локална мрежа без нужда от специален рутер или интернет връзка.

Kepard: Безплатна VPN услуга за вашата защита и сигурност

Интернет сигурността не трябва да се приема леко. Kepard е VPN софтуер, който позволява на потребителите да имат достъп до интернет чрез прокси сървър. Инсталацията е лесна и бърза, а работата с програмата не е сложна. Потребителите ще могат да сърфират и изследват интернет без ограничения.

NetInfo е набор от инструменти за мрежова диагностика, обвити в един, лесен за използване интерфейс.

Приложението ви предоставя инструментите*, от които се нуждаете, за да се борите ефективно с прекъсването на мрежата. С него можете точно да изолирате грешките, да опростите обработката на диагностични данни и да увеличите вътрешната сигурност на мрежата.

NetSurveyor - Намерете и анализирайте безжичните мрежи около вас

NetSurveyor е невероятна безплатна програма за Windows, която позволява на потребителите да намират и анализират безжични мрежи. Той попада в категорията на софтуера за работа в мрежа и е достъпен от С малък отпечатък за съхранение, той е популярен избор за потребители, които искат да оптимизират изживяването си в мрежата.

Защитете поверителността си, филтрирайте интернет и още много безплатно

Privoxy е HTTP прокси, който действа като слой между вашия уеб браузър и по-широкия интернет. Позволява ви да направите вашето сърфиране в мрежата анонимно, да премахнете рекламите и да контролирате уеб страниците, до които потребителите във вашата мрежа имат достъп. Чрез маршрутизиране на вашия интернет трафик през прокси сървър, Privoxy помага да защитите поверителността си и ви дава повече контрол върху вашето онлайн изживяване.

Измерете скоростта на вашата интернет връзка и ping! Speedtest4free е безплатно приложение за настолни компютри, което може да се изтегли за платформата Windows. Можете да тествате скоростта на вашата интернет връзка и ping, когато пожелаете и имате нужда.

След като Speedtest4free бъде инсталиран, можете да запазите данните и да сравните резултатите от всичките си тестове. Speedtest4free е много удобен инструмент и ще ви помогне да отстраните всички проблеми със скоростта на вашата интернет връзка.

Алтернативен преглед на Leechblock

Leechblock е мощен инструмент за премахване на рекламен и шпионски софтуер, който позволява на потребителите да защитят своите компютри от шпионски софтуер, рекламен софтуер и зловреден софтуер. В момента Джеймс Андерсън разработва приложение за рекламен и шпионски софтуер за Windows за Windows 10 (Mac, Linux, Chrome, Firefox), а сега тази програма е доразвита до най-новата версия.

Безплатна мрежова програма за Windows: NetworkMiner

NetworkMiner - популярната безплатна мрежова програма (GPL) за Windows. Разработен Ерик Йельмвиком, той попада в категорията на мрежов софтуер с подкатегорией аналитични програми, по-специално ускорители. NetworkMiner е известен с лек характер, който изисква по-малък обем на паметта в сравнение с други мрежови софтуер. Той е придобил голяма популярност в страни като Сащ, Италия и Индия.

SoftPerfect WorldRoute - това е полезен инструмент, който ви позволява лесно да разберете, през какви портали се провеждат вашите данни и с каква скорост се предават. Това е просто приложение за проследяване на маршрута, който ви показва пътя, по който вашите мрежови пакети достигане на отдалечен уеб сайта или сървъра.

NetGong - тя е лесна, интуитивна програма мониторинг на мрежата, която позволява на мрежовите администратори да следят всяко мрежово устройство в Интернет, фирмена интранет или локална мрежа TCP / IP. При неуспешно свързване NetGong незабавно да уведоми потребителите с помощта на будилник, съобщения, електронна поща или индивидуален трета страна приложение.

Работи ли бързо зареждане в Windows?

Както знаем, една от най-честите проблеми на операционната система Windows е, че тя не може да качвате файлове бързо или в режим на реално време. Проблемът не е в хардуера, а в "ядрото" или централния процесор. Windows се провали поради проблеми с процесор по-често, отколкото си мислите. Една от най-честите причини за срив на Windows е "несъвместимост" на Windows. Проблемът с това е, че регистърът съдържа толкова много важни файлове, които могат да бъдат повредени, ако не са изпълнени някои от последните промени оборудване и почистване.

Как да се ускори работата на Windows на 10% с помощта на Internet Speed Up

Програма "Ускоряване на интернет" безплатно и безопасно за употреба! Най-новата версия на програма "Ускоряване на Интернет"! Работи с всички версии на Windows, дори Vista. Избор на потребителя! Internet Speed Up ви предлага всички тези функции и дори повече, просто следвайте прости стъпки, за да конфигурирате свои собствени високоскоростна интернет-връзка.

Единен вход Hypersocket ДИВ - това е сигурно решение за един знак, който осигурява прозрачен достъп и надеждна локална сигурност. Той може да е чудесен централизиран преглед на бизнес-приложения за потребителите, тъй като предлага уникален виртуализированное решение, което поставя на неприкосновеността на личния живот на първото място, което дава на потребителите пълен контрол над своите данни.

Идеален инструмент за контрол и наблюдение на интернет трафика

NetLimiter е мощна програма за пробна версия, достъпна само за Windows, която се включва в категорията на мрежов софтуер с подкатегорией Управление на честотната лента. Това е програма, която позволява на потребителите да контролират ефективно своя интернет трафик.

Увеличава скоростта на вашата интернет връзка с помощта на NetScream

NetScream е настолна мрежова програма, разработена от Swiftdog за Windows. Нейната цел е увеличаване на скоростта на вашата интернет връзка чрез оптимизиране на различни мрежови настройки. Благодарение на простия и интуитивния интерфейс NetScream предлага лесен начин за подобряване на вашия опит в Интернет.

Отстраняване на CurrPorts

CurrPorts tool - това е много проста и ясна за използване програма на Windows за наблюдение на отворените портове TCP / UDP на вашия компютър. Всеки път, когато се свързвате към ново устройство, такова като принтер или модем, Windows се отваря един или повече порта на вашия КОМПЮТЪР, в зависимост от вида на устройството. Въпреки това, Windows редовно използва не всеки порт. Ако сте забелязали, че някои от вашите портове се използват вашата система нон-стоп, трябва да се опитате да използвате този инструмент, като CurrPorts, за мониторинг на дейността на тези пристанища.

Сериен Дърва - това е малко приложение, което може да се раздели на истински порт на няколко виртуални портове, комбинирайте реални портове в един виртуален и пренасочване на последователни данни от реално пристанище на друга реален или виртуален порт.