QQ International е глобална услуга за незабавни съобщения. Приложението е безплатно, богато на функции и има превод на чат в реално време, който поддържа 50 езика, HD видео чат и стотици безплатни добавки.

QQ International ви позволява да създавате, управлявате или да се присъединявате към масивни чат групи, да играете онлайн игри и да намирате нови приятели с разширеното търсене на QQ.

Широко използвано приложение за споделяне на видео

Въпреки че YouTube остава безспорният крал на приложенията за стрийминг на видео, има още един претендент, който привлича много потребители благодарение на уникалната си функция. TikTok е приложение за социални медии, където потребителите могат да качват оригинални кратки видеоклипове и да добавят музика към тях, за да могат другите потребители да ги гледат. По-рано беше известен като Musically или Musical.ly, но беше променен на TikTok, след като беше придобит от ByteDance. След придобиването TikTok експоненциално разшири обхвата си с милиони потребители, влизащи в приложението всеки ден. Въпреки опростеността на функциите си, TikTok очевидно се доближи до ново поколение потребители, които наистина оценяват видео формата с кратка форма.

WebcamMax ви позволява да добавяте всякакви специални ефекти и изображения към изображения на уеб камера, за да направите вашите излъчвания и сесии с уеб камера по-забавни. WebcamMax добавя видеоклипове, снимки и ефекти към виртуални/реални уеб камери и излъчвания в услуги за съобщения.

С Facebook Messenger можете да разговаряте с приятелите си от Facebook, без да използвате браузър.

Можете да виждате и отговаряте на чатове направо от вашия работен плот. Независимо дали разглеждате други уебсайтове или използвате друго приложение, не е нужно да щракате, за да останете свързани.

Безплатна програма за windows

Microsoft Teams е безплатна програма за Windows, която принадлежи към категорията Chat-instant-messaging и е разработена от Microsoft. Тази програма е достъпна на японски, френски, немски, холандски, италиански, испански, португалски, английски и полски.

LINE ви позволява лесно да споделяте снимки, видеоклипове, гласови съобщения, контакти и информация за вашето местоположение с вашите приятели. Можете да получите последните новини и специални купони за популярни артисти, знаменитости, марки и телевизионни предавания.

Camfrog Video Chat е модерен чат клиент, който позволява видео, аудио и текстови чатове в реално време с до хиляди участници. Инструментът позволява виждане, говорене и писане на други членове на чат стаята едновременно.

YouCam е видео студио на живо за Windows

YouCam е видео студио на живо , създадено специално за Windows. За съжаление, Mac и други операционни системи няма да могат да използват YouCam - което може да е и лоша новина, тъй като YouCam има какво да предложи на своите потребители. Това е един от най-популярните налични софтуерни програми за видео студио в момента, борейки се за позиция номер едно с основния си конкурент ManyCam .

Многофункционално приложение

WeChat е многофункционално приложение, разработено от китайската компания Tencent. Въпреки че е предимно приложение за съобщения и социални медии, то е оборудвано и с функция за мобилно плащане, известна като WePay. Първоначално пуснат за мобилни устройства, WeChat вече е достъпен и за настолни устройства.

Безплатен инструмент за чат и комуникация

TeamSpeak е софтуер, който позволява на потребителите да говорят в чат канал с други потребители . Това е алтернатива на традиционното гласово повикване през интернет.

Какво е TeamSpeak?

Потребителите, които търсят мощен, гъвкав и мащабируем инструмент, който им позволява да говорят помежду си чрез канал за чат, имат опцията да изтеглят TeamSpeak 64-bit , който е софтуер, който работи по същия начин като традиционно обаждане или конферентен разговор .

Безплатен Windows PC незабавен месинджър

Приложението imo за Windows 10 е безплатната настолна версия на онлайн услугата за незабавни съобщения, достъпна за Android, iOS и Mac. Позволява ви да чатите и да правите видео разговори, като използвате само данни. Можете да чатите чрез AIM, Google Talk, MSN, Yahoo, Messenger, VKontakte и Hyves и да използвате уеб камерата си за фейстайм или видеоконференции и да получавате незабавни известия .

Tweet от вашия работен плот

Twitter вече предлага своята услуга за микроблогинг и социални мрежи като настолно приложение. Twitter за Windows 10 е подходящ за активни потребители на Twitter, които искат да получават най-новите актуализации от своите местни и международни новинарски издания, знаменитости, приятели, семейство и т.н. Можете също така сами да публикувате актуализации или туитове, така че вашите последователи да знаят какво мислите или с какво сте заети. В допълнение към създаването на свои собствени туитове, можете да споделяте туитове на други потребители на вашата времева линия. Това е официалното приложение на Twitter за компютри с Windows 10, но е съвместимо и с операционната система Windows 8.

Viber е популярна безплатна услуга за гласови съобщения по IP и алтернатива на Skype , която може да се използва на вашия смартфон или компютър. Компютърният клиент на Viber използва удобството на мобилното приложение и го пренася на вашия компютър, за да можете да останете свързани дори когато нямате мобилния си телефон. Освен това улеснява работата и многозадачността, докато общувате с вашите контакти.

Безплатно приложение за Windows за изпращане на текстови съобщения и обаждания

IMO е безплатно приложение за съобщения и видео разговори, което можете да използвате, за да се свържете с вашите приятели, семейство, колеги и непознати. Приложението за Windows разполага с минималистичен интерфейс с всички функции, които бихте намерили във версията на IMO за Android . Включва опция за създаване на групи, изпращане на стикери, обмен на файлове, споделяне на истории, намиране на приятели и много повече!

Приложение за социални медии

Facebook е социална медия и социална мрежова услуга, която може да бъде достъпна от компютри, таблети и мобилни телефони с интернет. Платформата е разработена от Facebook, Inc. с цел да сближи хората от цял ​​свят и да даде на потребителите инструментите за изграждане на онлайн общност. За да направи това, Facebook позволява на своите потребители да споделят актуализации на състоянието, изображения и друго мултимедийно съдържание с хора, които са добавили към своя списък с приятели във Facebook. Можете също така да комуникирате с други потребители навън, когато се присъедините към групи с общ интерес, фен страници и официалната общност за купуване и продажба на Facebook.

Безплатно приложение за гласови и видео разговори

Skype е безплатно приложение за разговори , което позволява видео и гласов чат, както и незабавни съобщения. Той е много лесен за използване и има интуитивен интерфейс. Повечето потребители са запознати с приложенията за видео разговори и съобщения, но Skype работи на мощен сървър, който помага за поддържането на стабилна връзка. Можете да го използвате безплатно чрез WiFi или да се регистрирате за план за разговори, където можете да се свържете с други мобилни номера.

Безплатно приложение за съобщения и споделяне на съдържание

Telegram е приложение за незабавни съобщения и споделяне на съдържание , което се отличава от конкуренцията чрез фокуса си върху масовата комуникация. Освен че ви позволява да изпращате съобщения на приятелите си безплатно поотделно или да ги събирате в групи, приложението включва канали. Такива канали могат да ви позволят да създавате или да следвате, за да излъчвате съобщения до всички абонати на канала.

Безплатно приложение за видео и аудио разговори за Windows

Приложението Zoom Meetings е лесен за използване инструмент за комуникация , който можете да използвате, за да се свържете с колеги, приятели и семейство. С негова помощ можете лесно да провеждате видео и аудио разговори без никакви проблеми. Всичко, от което се нуждаете, е активна интернет връзка и имейл ID, с който ще завършите влизане в Zoom Meetings. Богатото на функции приложение за Windows е безплатно за изтегляне и не изисква данни за плащане.

WhatsApp - месинджърът, който революционизира комуникацията

WhatsApp е безплатен чат месинджър за комуникация с телефонни номера, свързани с приложението. Приложението е достъпно за мобилни устройства, както за Android, така и за iOS, като уеб версия за браузъра или като настолно приложение за компютър. WhatsApp може да бъде изтеглен от Apple Store или Play Store. Това е базирано на чат приложение , което също има функции за видео или аудио разговори през мрежата.

Безплатно приложение за съобщения за Windows

WhatsApp 64-bit за Windows е безплатно приложение за съобщения, което позволява на потребителите да се свързват с приятели и семейство по целия свят. Като приложение за различни платформи , то синхронизира текстове на различни устройства – независимо дали го използвате от вашия компютър или Android смартфон. В допълнение към това, изтеглянето на WhatsApp предлага криптиране от край до край, функционалност за групов чат, широка гама от емотикони и GIF файлове, функция за актуализиране на състоянието и др.