Вашият код:


На Вашето внимание предоставяме следната услуга:

 

Добавяне на „Ревю“ на Вашата фирма. Изпратете SMS с текст BGCAT /може и малки букви/ на номер 1985 . Цената на услугата е 6 лв. с ДДС. Системата ще ви върне SMS с код за достъп. Моля, внимавайте, достъпът е еднократен с един SMS! Задължително преди да изпратите SMS прочетете и раздел "Правила"!

 

Важно! Ако имате въпроси относно това как да добавите „Ревю“ в каталога, не се колебайте и се свържете с нас, преди да пуснете заявка, ще съдействаме!

 
Услугата е следната,

Име на фирмата във формат: ЕТ АВС , АВС ЕООД , АВС ООД и т.н..

Препоръчваме да използвате пълните възможности на Ревюто, все пак е платено.

Попълнете всички възможни полета в нашия формуляр – задължително.

Фирми без контакти – град, адрес, телефон - няма да се публикуват.

Фирми без избрана категория няма да се публикуват.

Брой снимки – лого плюс три снимки по до 500КВ. Препоръчително - снимките не трябва да са големи, на страниците на сайта ще се виждат с резолюция не повече от 400px ширина. Снимките е препоръчително да бъдат jpg, jpeg формат.

Текст на Ревюто – максимум пълна страница А4 формат с размер на символите 12pt. Текстът трябва да е на български, защото сайтът е ориентиран само към българските потребители. Имате право само на пет реда на английски език. Текстът ще бъде обработен и форматиран по стандартите на сайта.

Ревюто се публикува за срок от 12 месеца срещу цена от 6 лв., което прави само 1,6 стотинки на ден. След 12 месеца ревюто се изтрива , така че запазете своето ревю ще ви трябва пак след 12 месеца ;-) Ревюто ще се публикува в рамките на пет работни дни и периодът от 12 месеца започва да тече от момента на публикуване!

Всички потребители са равнопоставени! Схемата е класическа всички фирми изминават един и същи път. Най - новата фирма най – отпред. Следващата нова избутва предишната назад и този цикъл се повтаря! Фирмите, които са в края на каталога, след изтичане на периода от 12 месеца се изтриват!

Не си играйте със системата! Тя ще ви филтрира, ако не изпълнявате някое условие,  ние не носим отговорност! Всички ревюта се преглеждат от администратор преди да се качат на сайта! Бъдете отговорни, изпълнявайте правилата и няма да има проблеми ! Все пак си плащате и ние се стремим да предложим качествена услуга!

Ревюто ще се вижда по начина по-долу. Това е съкратен вариант и когато щракнете на „Прочети още...“ ще се отваря цялото ревю на Вашата фирма.                  Цялото ревю изглежда така:

     
          


Формуляр
за попълване , виж по-долу. Попълнете всички полета коректно, всички полета са задължителни!За да проверите дали Вашата фирма е публикувана използвайте „ Търсене на Фирма“ вижте снимката по-долу. Напишете името на Вашата фирма и потърсете...


 

   
   
БНБ Текущи валутни курсове
   

           Фиксиран курс
              1 EUR =
1.95583 BGN

   

Радио  

   
   
   

Контакти  

e-mail: info{@}mybgdir.com
Бг-каталог

   
   
© 2018 - 2020г. Всички права запазени! Бг - каталог ©