Вашият код:

 

Промоция! Само сега можете да добавите вашето ревю безплатно за 6 месеца!
Изпратете имейл на адрес info{@}mybgdir.com
Необходими данни :
1. В полето subject: sms реклама -  задължително !
2. В писмото : име на фирма и категория – задължително !
3. Прикачен файл с ревюто - задължително !

На Вашето внимание предоставяме следната услуга:

 

Добавяне на „Ревю“ на Вашата фирма. Изпратете SMS с текст BGCAT /може и малки букви/ на номер 1985 . Цената на услугата е 6 лв. с ДДС. Системата ще ви върне SMS с код за достъп. Моля, внимавайте, достъпът е еднократен с един SMS! Задължително преди да изпратите SMS прочетете и раздел "Правила"!

 

Важно! Ако имате въпроси относно това как да добавите „Ревю“ в каталога, не се колебайте и се свържете с нас, преди да пуснете заявка, ще съдействаме!

 

 

Услугата е следната,

Напишете си едно ревю в Word формат с разширение .doc или .docx с размер две страници А4 формат.

Файлът трябва да се казва с името на фирмата! Име на фирмата във формат: ЕТ АВС , АВС ЕООД , АВС ООД и т.н..

Размер на символите 12pt. Трябва да съдържа лого плюс три снимки. Файлът трябва да е с размер не повече 2,2Mb., което прави 500Kb на снимка плюс логото. Снимките не трябва да са големи, на страниците на сайта ще се виждат с резолюция не повече от 400px ширина. Снимките трябва да са jpg, jpeg формат.

 

Ревюто се публикува за срок от 180 дни /6 месеца/ срещу цена от 6 лв., което прави само 3,3 стотинки на ден. След 180 дни ревюто се изтрива , така че запазете своето ревю ще ви трябва пак след 180 дни ;-) Ревюто ще се публикува в рамките на пет работни дни и периодът от 180 дни започва да тече от момента на публикуване!

Препоръчваме преди да изпратите ревю, да разгледате каталога, за да видите как трябва да изглежда Вашето ревю! Разгледайте от „Фирми“ раздел „Други“ има пример!

Всички потребители са равнопоставени! Схемата е класическа всички фирми изминават един и същи път. Най - новата фирма най – отпред. Следващата нова избутва предишната назад и този цикъл се повтаря! Фирмите, които са в края на каталога, след изтичане на периода от 180 дни се изтриват!


 

Не си играйте със системата! Тя ще ви филтрира, ако не изпълнявате някое условие,  ние не носим отговорност! Всички ревюта се преглеждат от администратор преди да се качат на сайта! Бъдете отговорни, изпълнявайте правилата и няма да има проблеми ! Все пак си плащате и ние се стремим да предложим качествена услуга!

Ревюто ще се вижда по начина по-долу. Това е съкратен вариант и когато щракнете на „Прочети още...“ ще се отваря цялото ревю на Вашата фирма.                  Цялото ревю изглежда така:

     
          

Трябва да се отбележи, че това са пълните възможности на ревюто! Вие можете да правите комбинации, кои снимки да бъдат качени. Също така и колко текст да има, но ревюто не трябва да е повече от две страници А4 формат. Както е направено ревюто Ви на Word, така ще го виждате на страниците на каталога.

Ако не качите някоя от трите снимки, или трите, ги заменете с текст, за да се възползвате от пълните възможности на ревюто.

Не се отнася за логото, там не може да има текст!
  • точен адрес – град, пълен адрес, e-mail, уеб адрес , телефони .

  • изложение на ревюто – пълно описание на дейността на фирмата. Текстът трябва да е на български, защото сайтът е ориентиран само към българските потребители. Имате право само на пет реда на английски език.

    Форма за попълване , виж по-долу. Попълнете всички полета коректно, всички полета са задължителни!

  •  За да проверите дали Вашата фирма е публикувана използвайте „ Търсене на Фирма“ вижте снимката по-долу. Напишете името на Вашата фирма и потърсете...

     

2013 - 2018г. Всички права запазени! Бг - каталог ©