Сайт : https://riester.bg

Rudolf Riester България - дистрибутор на медицинска техника Ристер за България.
ДИНИ ОТС ООД
тел: 0700 10 246
office[@]diniotc.com

Сайт : https://diniotc.com

Omron-Healthcare внос, дистрибуция и сервиз на медеценска техника Омрон. Официален представител за България.

Сайт : https://ikvertera.bg

Името ми е Иван Киров и съм официален представител на Vertera за България. Продуктите на Vertera се извличат по възможно най- екологичния и зелен начин на база водорасло без никакъв аналог в света. Продуктите са подходящи както за професионална употреба, така и за в домашни условия. Можете да вземете участие в партньорската програма на Vertera и да получавате 40% от поръчките на всеки един клиент, който имате. Още няколко причини да го направите са безплатното обучение, което Vertera предлага, тъй като тя е международна компания.

Сайт : https://www.aloeizdrave.com

Продукти от алое вера на Forever Living Products

Сайт : https://mbal-mezdra.com

Страница на Много профилна болница за активно лечение гр.Мездра

Сайт : https://www.aloebulgaria.com

Продукти с алое вера на компанията Forever Living Products!

Сайт : https://vedradental.com

“Ведра Дентал” е денонощна стоматологична клиника намираща се в град София, ж.к. Банишора, ул. Охрид 21. Разполагаме с нужното оборудване за частично или цялостно лечение и изграждане от всякакъв тип протези, изграждане на отделен зъб, поставяне на брекети за възрастни и деца и други. Някои от услугите, които предлагаме са в областите на венци и зъбен камък, кариесология, ендодонтия, неподвижна и подвижна протетика и други.

Сайт : https://lineikata.bg

Специализиран медицински транспорт на болни и трудно подвижни хора на най-добри цени. Медицински екип по заявка. ДЕНОНОЩНО! 0885 81 96 59. Прегледи от лекар и медицински манипулации по домовете. Осигуряване на масови прояви. ВОЗИМ И КОВИД-19 ПАЦИЕНТИ!