Сайт : https://newvita.bg

Ветеринарно-медицински услуги: Хирургия, Ехография, Рентген, Лаборатория, Груминг, Хотел, Микрочипове, Кастрации, Почистване на зъбен камък, Ортопедия

Сайт : https://vedradental.com

Изработката на коронки от цирконий набира все по- голяма популярност заради изключителни качества на този вид материал. Но какво точно представляват циркониевите коронки? Циркониеви коронки спечелват все повече доверие както при клиентите така и при специалистите, които работят с тях. Този вид неподвижна протетика има забележителна издръжливост, дълготрайност и естетика. Цирконият или циркониев диоксид е стоматологичен материал, от който се изработват индивидуални коронки за всеки един пациент, чрез технологията CAD-CAM.

Сайт : http://ion-bg.com

Йоннизирана-Антиоксидантна вода (редуцира от +500mV на чешмяната вода към ORP от -100 до -850mV) - Неутрализира свободните радикали в организма. Йонизираната вода е мощен антиоксидант. Какво представляват антиоксидантите? Това са група елементи,които предпазват човешките клетки от пагубното въздействие на свободните радикали, които значително могат да увредят имунната ни система. В по-широк смисъл към думата антиоксиданти могат да бъдат добавени всички фактори, които забавят или предотвратяват окислителното увреждане.

Сайт : http://ion-bg.com

Подобрява храносмилането - Алкалната вода помага на тялото да смила и усвоява по-добре храната. Водата помага да се произвежда повече слюнка, която помага на храната да премине по-лесно през храносмилателния тракт. За това най-добра е водата с рН 8,0 - 8,5.

Сайт : https://riester.bg

Rudolf Riester България - дистрибутор на медицинска техника Ристер за България.
ДИНИ ОТС ООД
тел: 0700 10 246
office[@]diniotc.com

Сайт : https://diniotc.com

Omron-Healthcare внос, дистрибуция и сервиз на медеценска техника Омрон. Официален представител за България.

Сайт : https://ikvertera.bg

Името ми е Иван Киров и съм официален представител на Vertera за България. Продуктите на Vertera се извличат по възможно най- екологичния и зелен начин на база водорасло без никакъв аналог в света. Продуктите са подходящи както за професионална употреба, така и за в домашни условия. Можете да вземете участие в партньорската програма на Vertera и да получавате 40% от поръчките на всеки един клиент, който имате. Още няколко причини да го направите са безплатното обучение, което Vertera предлага, тъй като тя е международна компания.

Сайт : https://www.aloeizdrave.com

Продукти от алое вера на Forever Living Products

Сайт : https://mbal-mezdra.com

Страница на Много профилна болница за активно лечение гр.Мездра

Сайт : https://www.aloebulgaria.com

Продукти с алое вера на компанията Forever Living Products!

Сайт : https://vedradental.com

“Ведра Дентал” е денонощна стоматологична клиника намираща се в град София, ж.к. Банишора, ул. Охрид 21. Разполагаме с нужното оборудване за частично или цялостно лечение и изграждане от всякакъв тип протези, изграждане на отделен зъб, поставяне на брекети за възрастни и деца и други. Някои от услугите, които предлагаме са в областите на венци и зъбен камък, кариесология, ендодонтия, неподвижна и подвижна протетика и други.

Сайт : https://lineikata.bg

Специализиран медицински транспорт на болни и трудно подвижни хора на най-добри цени. Медицински екип по заявка. ДЕНОНОЩНО! 0885 81 96 59. Прегледи от лекар и медицински манипулации по домовете. Осигуряване на масови прояви. ВОЗИМ И КОВИД-19 ПАЦИЕНТИ!