Сайт : https://vdahnovenia.bg

"Вдъхновения" е издателство, вдъхновено от идеята за споделянето на ценен човешки опит и творчество, което доказано да подобрява начина на живот. Издателство Vdahnovenia.bg е подходящо за всеки, които желае да подобри здравето и ежедневния си живот чрез доказани методи и продукти. В онлайн каталога ще намерите материали, които доказани от доктори и професори в дадената сфера и ще можете да извлечете ползите на дългогодишни изследвания в сферата на човешкото здраве.

Сайт : https://todorshopov.com

Психология и психотерапия на личността и отношенията.

Сайт : https://faceid.bg

Face Id са дентална клиника в град София.Предлагат всички видове зъболекарски услуги. Работят и с деца. За вашата красива усмивка можете да им се доверите изцяло.

Сайт : https://valeta.bg

Аптеки Валета са верига аптеки в град София. Имат богат избор от козметични продукти и продукти за вашето здраве. Работят с най-големите производители на лекарства.

Сайт : https://azcare.bg

Aктуална и полезна информация за захарния диабет, сърдечносъдови, белодробни и онкологични заболявания под редакцията на водещи здравни специалисти. Да бъдете информирани, означава да бъдете по-здрави!

Сайт : https://healthzone.bg

Медицинска техника #Omron #Riester #Termax и други реномирани марки на супер атрактивни цени. Гаранционно и след гаранционно обслужване от Български представители на фирмите. Гамата продукти включва: #апарати за кръвно #инхалатори за деца и възрастни #термометри #глюкомери за кръвна захар и др. Най-добри цени от HealthZone.bg - онлайн магазин на Дрогирии Биозона ООД.

Сайт : https://kletki.bg

Хранителни добавки клетки, натурални хранителни добавки, хранителни добавки за здраве, добавки за здраве, хранителни добавки, имунна система, имунна система клетки, черен бъз, цинк, витамин Д, витамин Ц, vitamin D, vitamin C, kletki.

Сайт : https://webmag.bg

Webmag предлага хранителни добавки, продукти за здравето, продукти за отслабване, мъжки и дамски маркови парфюми, козметични продукти и други! Разгледайте нашият каталог от продукти още сега или поръчайте директно по телефон!

Сайт : https://newvita.bg

Ветеринарно-медицински услуги: Хирургия, Ехография, Рентген, Лаборатория, Груминг, Хотел, Микрочипове, Кастрации, Почистване на зъбен камък, Ортопедия

Сайт : https://vedradental.com

Изработката на коронки от цирконий набира все по- голяма популярност заради изключителни качества на този вид материал. Но какво точно представляват циркониевите коронки? Циркониеви коронки спечелват все повече доверие както при клиентите така и при специалистите, които работят с тях. Този вид неподвижна протетика има забележителна издръжливост, дълготрайност и естетика. Цирконият или циркониев диоксид е стоматологичен материал, от който се изработват индивидуални коронки за всеки един пациент, чрез технологията CAD-CAM.

Сайт : http://ion-bg.com

Йоннизирана-Антиоксидантна вода (редуцира от +500mV на чешмяната вода към ORP от -100 до -850mV) - Неутрализира свободните радикали в организма. Йонизираната вода е мощен антиоксидант. Какво представляват антиоксидантите? Това са група елементи,които предпазват човешките клетки от пагубното въздействие на свободните радикали, които значително могат да увредят имунната ни система. В по-широк смисъл към думата антиоксиданти могат да бъдат добавени всички фактори, които забавят или предотвратяват окислителното увреждане.

Сайт : http://ion-bg.com

Подобрява храносмилането - Алкалната вода помага на тялото да смила и усвоява по-добре храната. Водата помага да се произвежда повече слюнка, която помага на храната да премине по-лесно през храносмилателния тракт. За това най-добра е водата с рН 8,0 - 8,5.

Сайт : https://riester.bg

Rudolf Riester България - дистрибутор на медицинска техника Ристер за България.
ДИНИ ОТС ООД
тел: 0700 10 246
office[@]diniotc.com

Сайт : https://diniotc.com

Omron-Healthcare внос, дистрибуция и сервиз на медеценска техника Омрон. Официален представител за България.

Сайт : https://www.aloeizdrave.com

Продукти от алое вера на Forever Living Products

Сайт : https://mbal-mezdra.com

Страница на Много профилна болница за активно лечение гр.Мездра

Сайт : https://www.aloebulgaria.com

Продукти с алое вера на компанията Forever Living Products!

Сайт : https://vedradental.com

“Ведра Дентал” е денонощна стоматологична клиника намираща се в град София, ж.к. Банишора, ул. Охрид 21. Разполагаме с нужното оборудване за частично или цялостно лечение и изграждане от всякакъв тип протези, изграждане на отделен зъб, поставяне на брекети за възрастни и деца и други. Някои от услугите, които предлагаме са в областите на венци и зъбен камък, кариесология, ендодонтия, неподвижна и подвижна протетика и други.

Сайт : https://lineikata.bg

Специализиран медицински транспорт на болни и трудно подвижни хора на най-добри цени. Медицински екип по заявка. ДЕНОНОЩНО! 0885 81 96 59. Прегледи от лекар и медицински манипулации по домовете. Осигуряване на масови прояви. ВОЗИМ И КОВИД-19 ПАЦИЕНТИ!