Сайт : https://teodorivanov.eu

Белетристика, публицистика, блог, наука и фотография

Сайт : http://kirilart.com

Представя най-новите творби на автора, предстоящи и минали изложби, богат архив с платна от различни периоди, както и форум за изкуство. Обновява се постоянно!

Сайт : http://ilieva-dabova.blogspot.com

Българско училище в чужбина. В страницата са публикувани само авторски материали.

Сайт : https://istoriabg.start.bg

Портал за българската история: прабългари, славяни, покръстването, Златния век, Възраждането и до наши дни. Исторически карти на България.

Сайт : http://ald-bg.narod.ru

Страницата "Материали по история" е създадена като виртуален справочник, съдържащ исторически текстове и снимков материал свързан със световната история.

Сайт : http://historicalcities.narod.ru

Сайта има за цел да запознае посетителите с античните и средновековни български селища, укрепления и култови средища. Периода, който е обхванат се отнася е от древността до началото на българското Възраждане, тъй като е сравнително малко известен.

Сайт : https://kinoru.biz

Сайт за презентация на руски филми и сериали...

Сайт : https://dea-art.com

"Дея арт" е онлайн арт галерия предоставяща бърз и удобен начин за публикуване и закупуване на творби на изкуството.

Сайт : http://rodovo-imenie.org

Онлайн издание на вестник Родово Имение.

Сайт : https://elista.bg

Elista е студио за фотографски услуги концентрирано единствено и само в следните четири сфери на фотографията - продуктова фотография, интериорна фотография, будоарна фотография, художествена фотография. Много фотографи предлагат голям спектър от фотозаснемане, но всеки кадър и събитие си имат своите моменти и е изключително важно те да бъдат уловени. Концентрирането в специфични сфери позволява максималното им изучаване и разбиране. Ако пък имате и нужда от графичен дизайнер за изработка на лого, фирмена идентичност.

Сайт : https://dstoykova.com

Младата художничка предлага изобилие от маслени картини, които ще Ви оставят без дъх. Можете да откриете всички тях на dstoykova.com. Имате и възможността да закупите картина и да зарадвате близък човек с нестандартен подарък по повод или без.

Сайт : https://palyachi.com

Огнено или Светлинно шоу за вашето уникално събитие! Нашият опитен екип ви предлага невероятна възможност да превърнете вашата вечер в незарабвима, като потърсите услугите на професионалистите - \"Палячи\". Предлагаме своя огнен спектакъл или уникално шоу с Лед светлини, а вече и нашето ново Пиротехническо шоу. Начело на екипът ни е Иван Вълчев, който вече има безброй участия на които може да се насладите в нашата уеб страница. Там ще намерите и още повече информация спрямо нашите услуги.

Сайт : https://simexbg.com

Писмени преводи от/на над 34 езика, срокове според Вашите нужди и работа с всички файлови формати. Легализация на всички видове документи във всички български министерства.

Сайт : https://www.portal-prevodachi.com

Ако търсите професионални преводачески услуги на ниски цени, значи сте попаднали на правилното място. Искате да преведете уеб страницата си на чужд език. Публикувайте проект за превод онлайн и изберете своя перфектен преводач.

Сайт : https://www.fatibg.com

Езиков център „Фамете“, предлага курсове по турски език и индивидуални уроци по турски език. Преподава се и онлайн. Моля, ако имате въпроси се обадете на тел. 0899 88 4630. По подробна информация моля, посетете нашият сайт: www.fatibg.com

Сайт : https://gallery-city.com

Галерия Сити Плевен придобива, съхранява, експонира произведения на изкуството, представящи различни култури от древността до наши дни. Галерията служи за изучаване и вдъхновяване на широката общественост чрез изложби, програми и публикации.

Сайт : http://www.deo.uni-sofia.bg

Курсове по английски език

Сайт : https://multitrain.bg

В Център за професионално обучение Мултитрейн ще придобиете всички необходими способности и умения за да се усъвършенствате в резултатен специалист в IT сектора.

Сайт : https://berlitz.bg

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР BERLITZ предлага занимателното обучение по Английски Език за Деца и Ученици. При нас ще откриете и езикови Програми за Възрастни. Диалогът е основният метод за усвояване на правилата на езика, който използваме. Очакваме Ви

Сайт : http://didconsult.com

Всичко за кръщенето на Вашето дете. Аксесоари, украса, свещи, кърпи, подаръци за гости, комплекти.