Сайт : https://www.remonti-plovdiv.eu

Ремонти Пловдив. Предлагаме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги след приключване на грубия строеж до нанасянето в жилището или биснес сградата. Извършваме всички видове довършително-крайни ремонти (шпакловане, боядисване, електро и т.н.). Имаме солиден, практически опит от над 20 години и богато портфолио със завършени проекти – от малки апартаментни ремонти, до комплексни ремонти на семейни хотели и корпоративни сгради, магазини и заведения.

Сайт : https://www.plovdiv-remonti.com

Ние сме екип от майстори, специализирани в областта на ремонтите на жилищни и обществени сгради. Всеки от нас се е реализирал в определена област в строителството и ремонтните дейности на сгради. За нас може да разчитате за всякакъв вид услуги, свързани с вътрешни и външни ремонти в етапите между грубия строеж и готовия проект.

Сайт : https://osnovenremont.eu

Предлагаме всички видове вътрешни и външни строителни ремонти. Извършваме само висококачествени и професионални ремонти. Нашите услуги включват: 1. Планираме и реализираме ВиК и Електроинсталациите; 2. Нивелиране и изправяне на помещенията - стени и тавани; 3. Подготовка на повърхностите чрез третиране с хидрозизолации, изграждане на вътрешни конструкции от гипсокартон и др.; 4. Извършване на шпакловки, мазилилки, боядисване, полагане на подовите и стенните настилки (ламинат, фаянс, теракот, гранитогрес и т.н); 5. Довършителни работи.

Сайт : https://www.remontniuslugi.bg

Нашите услуги: Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла; Полагане на кабели и кабелни трасета; Реизграждане или ремонт на електроинсталации; Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.; Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. изделия; Монтиране на захранващи кабели на електроуреди; Монтаж на бойлери, перални и сушилни машини ВиК и Ремонт на баня/тоалетна.

Сайт : https://www.osnovenremont.bg

Строителни ремонти Пловдив. Ремонт на баня. Изработка и монтаж на кухня по поръчка. Нашият екип от професионални майстори е готов да превърне вашите идеи за банята в реалност. От малките корекции до основен ремонт на банята, от преходен към съвременен дизайн, ние ще превърнем настоящата ви баня в пространство, което отговаря на вашата визия и нужди.

Сайт : https://pazarluk.com

Обяви на недвижими имоти - Pazarluk.com

Сайт : https://emstroy-remonti.com

Дизайнерски ремонт до ключ , портфолио от дизайнерски проекти от всички посоки и стилове. Можете да поръчате дизайнерски ремонт на - най-добрата цена от най-добрите дизайнери в София. ... Ако ремонтът на апартамента, както се казва, "не радва окото и не стопля душата", най-вероятно това е липса на най-важното нещо - една индивидуална художествена концепция. Просто казано, няма достатъчно дизайн , защото английската дума design означава творческа идея, план. За разлика от конвенционалните ремонти , дори и с префикса...

Сайт : http://donchevi.bg

Фирма Дончеви ЕООД предлага ремонти и довършителни дейности до ключ в град Пловдив.

Сайт : http://topleaderplus.com

Агенция за недвижими имоти в гр. Сандански.

Сайт : http://alika-bg.com

Алика България EООД - Метални съоръжения и конструкции!

Сайт : http://pokriv-remont.4stupki.com

РЕМОНТ НА ЦЯЛОСТНИ ПОКРИВИ И ЧАСТИЧНИ РЕМОНТИ НА ПОКРИВА. Хидроизолация Конструкции РЕМОНТ НА ПОКРИВИ, БЛОКОВЕ ЧАСТНИ КЪЩИ ВИЛИ И ДР.

Сайт : http://pokrivniteremonti.com

ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ - ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕКИП ЗА ПОКРИВНИ РЕМОНТИ, ХИДРОИЗОЛАЦИЯ И ОТСТРАНЯВАНЕ НА ТЕЧОВЕ. ГАРАНЦИЯ ЗА ВСЕКИ РЕМОНТ! АЛЕКСАНДЪР ЦВЕТКОВ - 0892 041 499 ОБАДЕТЕ НИ СЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ! Ние работим в цялата страна, предлагаме перфектни цени

Сайт : https://cgtp.alle.bg

Сайтът е предназначен за инженерно-техническите кадри в строителството и съдържа справочна информация поднесена в компактна и удобна за използване форма.

Сайт : https://www.remonti-na-pokrivi.com

Професионални ремонти на покриви и изграждане на нови покривни конструкции! Допълнителни ремонтно-строителни дейности! Улуци и водостоци.

Сайт : https://www.kyrti-chisti-izvozva-sofia.wm-bg.com

Фирма СКОРПИО /Кърти Чисти Извозва София/ предлага всички услуги, свързани с подготовка на жилищни и фирмени обекти за ремонт.Чрез качествена и прецизна работа се стараем да задоволим вашите изисквания.

Сайт : https://kamini-a1.com

Горивни камери за вграждане,барбекюто, декоративни облицовки, изделия от естествен камък, проектиране, производство, доставка и монтаж.

Сайт : https://antiqueboutique.bg

Ако искате да запазите духа на времето и да се потопите в света на античната история, заедно ще изберем най-подходящото решение, отговарящо на желания стил. Интересни предложения за Вашия дом, офис, кабинет или вила. Директен внос и продажба на ретро, старинни и дизайнерски мебели от цяла Европа. Голямо разнообразие на лампи, картини, часовници и декор. В антиквариат Antique Boutique предлагаме постоянно зареждане на антични мебели, картини, огледала, сервизи, лампи и друга декорация от различни епохи. Винаги имаме селекция.

Сайт : https://www.topanel.ro/bg

Topanel е една от най-големите румънски компании, произвеждащи топлоизолационни панели, с множество търговски обекти както в страната, така и в чужбина. Нашата оферта включва цялата гама сандвич панели с топлоизолация от полиуретан (PUR) и полиизоцианурат (PIR), както и сандвич панели с огнеустойчива минерална вата. Ние произвеждаме топлоизолационни панели за стени или покриви и решения до ключ за топлоизолационната система, но също така и метални конструкции за халета, както и всички необходими аксесоари.

Сайт : https://vrati-sofia.com

Ако търсите подходящи интериорни врати за Вашия доми или офис, заповядайте при нас и ще откриете всичко, от което имате нужда.

Сайт : https://bashmaistora.bg

Баш Майстора е един от утвърдените лидери в предлагането на висок клас кофражни системи, консумативи и решения в строителството. Основен приоритет в развитието на фирмата е предлагането на висококачествени продукти, отговарящи на европейските стандарти.