Сайт : https://kurtachi.alle.bg

Професионални къртачи и къртачни услуги, кърти чисти извозва в София. Предлагаме цялостно решение за Вашата баня, тераса или кухня. Къртене на бетон, тухла, замазка, фаянс, теракота, подове, мазилки и всякакви настилки. Изкъртване на баня.

Сайт : https://www.betarch.bg

BETArchitects е бутиково архитектурно студио в град Варна с екип от трима архитекти, специализирани в различна сфера, което им помага да предлагат широк спектър от решения. Благодарение на упоритостта и неспиращото любопитство, превръщат работата си в едно ежедневно търсене на вдъхновение и желание за изпипване дори на най-малките детайли. Ако търсите добри архитекти в град Варна заповядайте на бул. „Мария Луиза“ 4 https://www.betarch.bg

Сайт : https://maistordom.com

Майстор Дом се занимават с ремонтни дейности на жилища и офиси. Може да разчитате на тях както и за обзавеждане така и ако се нуждаете от монтаж на електроуреди.

Сайт : https://www.eltehnik.plovdiv-remonti.com

Електроуслуги от професионални електротехници. Ремонт и профилактика на електроинсталации, подмяна на всички елементи от електропреносните Ви мрежи. Подмяна на ел. табла, контакти, предпазители, осветителни тела. Цялостна подмяна и ремонт на електроинсталации. Външно и вътрешни електро и структурно окабеляване. Изграждане на заземителна и мълниезащитна инсталация, монтаж на електроуреди. Извършваме всички видове електро и монтажни услуги за райна на община Пловдив.

Сайт : https://pokrivi-sofia.bg

Алпина Екстрийм - Ремонт на покриви, Алпинисти и Соларни Панели

Сайт : https://асфалтиране.com

Ние сме фирма за Асфалтиране в София и София област. Ако търсите ниски цени и качествено изпълнение на обектите и работата, ние ще успеем да Ви помогнем. Асфалтираме качествено улици, пътища, тротоари, дворове, алеи и паркинги. Гарантираме професионализъм в работата и извършване на обектите в срок. Разполагаме със съвременна техника и дългогодишен опит в асфалтирането на алеи, улици и пътища в София и областта. Работим както с корпоративни, така и с физически лица и обсъждаме внимателно всяка поръчка.

Сайт : https://asfaltirane-sofia.com

Ние сме фирма за Асфалтиране за София и околността. Работим с модерна и улесняваща работата техника, но едновременно с това предоставяме качество. Имаме дългогодишен опит в афсалтирането на различни обекти като дворове, паркинги, тротоари, алеи и други. Друга основна дейност освен полагането на всякакъв вид пътна настилка е реденото на унипаваж. Работим на едни от най- конкурентните цени на пазара и предоставяме професионализъм във всеки един квадратен сантиметър положен асфалт и унипаваж.

Сайт : https://nikealtd.com

Никеа ООД Пловдив е фирма-производител на мебели по поръчка. Изработваме обзавеждане по поръчка по индивидуален проект. Занимаваме се с домашен и търговси интериор. Работим с водещи производители на материали, обков и механизми. Срок за изпълнение на поръчки: до 30 дни. Разполагаме със собствена производствена база.

Сайт : https://bpr.bg/site

Бизнес парк Русе е иновативна бизнес сграда, оборудвана с всичко необходимо за бизнеса - модерни офис помещения и зали за всякакъв тип мероприятия. Комплексът притежава отлична локация, лесен достъп и социални точки за достъп.

Сайт : https://www.remonti-plovdiv.eu

Ремонти Пловдив. Предлагаме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги след приключване на грубия строеж до нанасянето в жилището или биснес сградата. Извършваме всички видове довършително-крайни ремонти (шпакловане, боядисване, електро и т.н.). Имаме солиден, практически опит от над 20 години и богато портфолио със завършени проекти – от малки апартаментни ремонти, до комплексни ремонти на семейни хотели и корпоративни сгради, магазини и заведения.

Сайт : https://www.plovdiv-remonti.com

Ние сме екип от майстори, специализирани в областта на ремонтите на жилищни и обществени сгради. Всеки от нас се е реализирал в определена област в строителството и ремонтните дейности на сгради. За нас може да разчитате за всякакъв вид услуги, свързани с вътрешни и външни ремонти в етапите между грубия строеж и готовия проект.

Сайт : https://osnovenremont.eu

Предлагаме всички видове вътрешни и външни строителни ремонти. Извършваме само висококачествени и професионални ремонти. Нашите услуги включват: 1. Планираме и реализираме ВиК и Електроинсталациите; 2. Нивелиране и изправяне на помещенията - стени и тавани; 3. Подготовка на повърхностите чрез третиране с хидрозизолации, изграждане на вътрешни конструкции от гипсокартон и др.; 4. Извършване на шпакловки, мазилилки, боядисване, полагане на подовите и стенните настилки (ламинат, фаянс, теракот, гранитогрес и т.н); 5. Довършителни работи.

Сайт : https://www.remontniuslugi.bg

Нашите услуги: Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла; Полагане на кабели и кабелни трасета; Реизграждане или ремонт на електроинсталации; Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.; Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. изделия; Монтиране на захранващи кабели на електроуреди; Монтаж на бойлери, перални и сушилни машини ВиК и Ремонт на баня/тоалетна.

Сайт : https://www.osnovenremont.bg

Строителни ремонти Пловдив. Ремонт на баня. Изработка и монтаж на кухня по поръчка. Нашият екип от професионални майстори е готов да превърне вашите идеи за банята в реалност. От малките корекции до основен ремонт на банята, от преходен към съвременен дизайн, ние ще превърнем настоящата ви баня в пространство, което отговаря на вашата визия и нужди.

Сайт : https://pazarluk.com

Обяви на недвижими имоти - Pazarluk.com

Сайт : https://emstroy-remonti.com

Дизайнерски ремонт до ключ , портфолио от дизайнерски проекти от всички посоки и стилове. Можете да поръчате дизайнерски ремонт на - най-добрата цена от най-добрите дизайнери в София. ... Ако ремонтът на апартамента, както се казва, "не радва окото и не стопля душата", най-вероятно това е липса на най-важното нещо - една индивидуална художествена концепция. Просто казано, няма достатъчно дизайн , защото английската дума design означава творческа идея, план. За разлика от конвенционалните ремонти , дори и с префикса...

Сайт : http://donchevi.bg

Фирма Дончеви ЕООД предлага ремонти и довършителни дейности до ключ в град Пловдив.

Сайт : http://topleaderplus.com

Агенция за недвижими имоти в гр. Сандански.

Сайт : http://alika-bg.com

Алика България EООД - Метални съоръжения и конструкции!

Сайт : http://pokriv-remont.4stupki.com

РЕМОНТ НА ЦЯЛОСТНИ ПОКРИВИ И ЧАСТИЧНИ РЕМОНТИ НА ПОКРИВА. Хидроизолация Конструкции РЕМОНТ НА ПОКРИВИ, БЛОКОВЕ ЧАСТНИ КЪЩИ ВИЛИ И ДР.