Петият по ред наследник на британската корона принц Луис вчера официално прие християнската вяра. След като вече се запознахме с детайлите и традициите около кръщенето, сега е време да погледнем на събитието от по-светската му страна.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън за първи път се появиха публично заедно с трите си деца. Шарлот и Джордж не пропуснаха да се затвърдят като любимци на всички. Малката принцеса дори прошепна на фотографите, че те няма да дойдат с тях на влизане за приема след кръщенето.

Светът вижда принц Луис за втори път и той отново спи. Бебето бе заснето в ръцете на майка си на влизане в храма, в който се проведе кръщенето.

За вчерашния празник Кейт Мидълтън беше облечена по подебен начин с този от кръщенетата на другите си две деца - семпло и светло. Като истински традиционалист, тя отново заложи на рокля Alexander McQueen и шапка на Джейн Тейлър, пише People.

Кралица Елизабет Втора пропусна празника на третото дете на Уилям и Кейт, но присъства на тези на Джордж и Шарлот.

Бременната сестра на Кейт - Пипа Мидълтън, пристигна, облечена в бебешко синьо, което накара някои да предполагат, че и тя очаква момченце.

Щастливата леля Меган Маркъл пък се появи с изискан тоалет Ralph Lauren в маслинено зелено, с обувки и шапка изцяло в тон. Този пък херцогинята не се опита да бъде център на внимание, а остави това място за Мидълтън.   http://dnesplus.bg/
   
   
БНБ Текущи валутни курсове
  • Курсове за 26.02.2020


    Българска народна банка

    • 1 USD = 1.79846 BGN (down)
    • 1 GBP = 2.32422 BGN (down)
    • 1 CHF = 1.84408 BGN (down)
   

           Фиксиран курс
              1 EUR =
1.95583 BGN

   

Радио  

   
   
   

Контакти  

e-mail: info{@}mybgdir.com
Бг-каталог

   
   
   
© 2018 - 2020г. Всички права запазени! Бг - каталог ©