Дарън Аронофски твърди, че ако му бъде дадена зелена светлина да направи серия от филми за Батман, те биха били "по-въздействащи" от трилогията за Черния рицар на Кристофър Нолан.

Когато става въпрос кой е най-великият преследвач на престъпници в света на големия екран, по-голямата част от любителите на супергерои ще посочат Черния рицар от трилогията на Кристофър Нолан, състояща се от "Батман: Началото", "Черният рицар" и "Черният рицар: Възраждане", като най-добрите адаптации на комикси, които светът някога е виждал.

Все пак, имаше момент, когато режисьорът на "Черен лебед" Дарън Аронофски можеше да има свой собствен филм "Батман", озаглавен "Батман: Година първа". Ако това се беше случило, кой знае дали щяхме да видим на бял свят трилогията на Нолан.

В крайна сметка, проектът на Аронофски беше спрян, което доведе до поемането от Нолан на творчески контрол над рицарят с пелерина. И докато Аронофски не е дал много подробности по отношение на това, което би направил с Брус Уейн, той е отворил една малка врата към това, което би направил генерално с режисурата на филма.

Режисьорът обясни: "Мисля, че версията на Нолан е точно това, което студиото искаше. Мисля, че бях много по-постен в разяснението си на това, което действително щяхме да направим".

За филмите на Нолан се твърди, че са едни от най-ярките и въздействащи филми за Батман.
http://dnesplus.bg/
   
   
БНБ Текущи валутни курсове
   

           Фиксиран курс
              1 EUR =
1.95583 BGN

   

Радио  

   
   
   

Контакти  

e-mail: info{@}mybgdir.com
Бг-каталог

   
   
   
© 2018 - 2020г. Всички права запазени! Бг - каталог ©