Имани завършва световното си турне и ще обърне внимание на семейството си.

В самия край на световното си турне, започнало през 2016 година, френската поп-соул певица Имани избра да пее в Пловдив и София. Атмосферата на Античния театър е уникална, а публиката рядко друг път има възможност да участва до такава степен в спектакъла, който не искаше да свършва, предаде кореспондент на БГНЕС в Пловдив.

В две песни певицата организира цялата публика в хор, който пееше през цялото време, докато тя и музикантите на тоя фон изграждаха нагоре и нагоре емоционалното изпълнение. В един момент красивата Имани, която зарязва кариерата си на топ-модел в Америка заради музиката, влезе в публиката. Контактът, взаимното усещане бе уникално.

"България, българската публика, е моята слабост- каза Имани- това е петият ми концерт във вашата страна и всеки път е прекрасно. " Макар и да обяви края на турнето си и почивка, в която да се върне в семейството си и при малкия си син, Имани не слиза от сцената. От календара в официалния и сайт личи, че програмата и е все така наситена, но вече концентрирана във Франция и Швейцария. На 12 юни тя ще пее в НДК, но концертът в Античния театър в Пловдив със сигурност ще се запомни. Имани се раздаде на сцената, артистична, ангажирана, неуморна. Тя пя песни от двата си албума, пя и чужди песни в запомняща се интерпретация, вмъкна реплики дори от класиката- мотив на "Болеро" на Равел прозвуча в един момент. Имани говори за правата на жените, за Нелсън Мандела.. След като емоционалното напрежение достигна своя връх с хилядния хор на публиката, тя призова към пълна тишина и изпълни само с китара, без микрофон песен за прекършените без време животи във войните. Спектакълът свърши и... публиката продължи да пее. Тогава Имани и музикантите и- всичките осем, които творяха тая музика- се върнаха на сцената и сякаш всичко започна отначало. Истинският край дойде, когато тя махна тюрбана, придържащ дългата и коса и завърши последната песен легнала на земята. Публиката дълго аплодира.

Организатори на шоуто са "Keen Acts".
http://dnesplus.bg/
   
   
БНБ Текущи валутни курсове
   

           Фиксиран курс
              1 EUR =
1.95583 BGN

   

Радио  

   
   
   

Контакти  

e-mail: info{@}mybgdir.com
Бг-каталог

   
   
   
© 2018 - 2020г. Всички права запазени! Бг - каталог ©