Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков, разкри по време на срещата на Сдружението "Левски на левскарите", че ще даде на съд член на Надзорния съвет на клуба, както и човек от приложението на "сините".

“Може да пълзим, но ще стигнем върха рано или късно. Или поне ми се иска да е така.

Да не си поставяме химери и после да сме разочаровани“, започна Ивков.

„За мен реалността беше, когато бизнесът види колко хора и с каква любов подкрепят отбора, да се включи. За целта трябва и клубът да ги приеме. Сега имам много рестрикции. Не можем да сключим договори дори с желаещи. Те знаят – ябълката на раздора беше договор с efbet, който аз считам, че привлякох за клуба близо 400 хиляди лева. В същото време бях обвинен и това трябва да се знае, че съм ощетил клуба с 80 хиляди лева, защото те щели да договорят по-добра цена. Клеветниците ще бъдат дадени на съд и повече няма да подемам тази тема. Вчера ме разубеждаваше изпълнителният директор. Казах му, че моето име, каквото и да се случва, ще остане неопетнено, защото през живота ми никой не ме е упреквал в това. Това беше публикувано между редовете. Не ме защити нито собственикът, който знаеше от самото начало за тази сделка, а именно ЛЕД системата“, продължи той.

„Сключих договор за 25 минути на 2400 лева без ДДС, каквато беше цента, определена от клуба с еfbet, благодарение и на моя личен контакт там. След като те дават Betano, защо аз да не извикам еfbet. На мача с Пирин за 2 хиляди лева. За всички останали мачове проявиха интерес. Беше ми взет договорът от генералния спонсор и в момента съм обвинен, че те са сключили договор на 1500 лева, а видиш ли, ако аз не съм договарял, щели да сключат на 1800.“

„Само да ви кажа, че от момента, в който съществуваше системата, до момента, в който аз договорих, един лев не е дошъл по тази линия в клуба от тях. Така че, единият в нашето приложение, другият – член на Надзорния съвет, ще бъдат дадени в деня след Общото събрание на съд от мен“, каза още Ивков.

Content Original Link:

https://fakti.bg/sport/731165-ivo-ivkov-dava-na-sad-chlen-na-nadzornia-savet-na-levski-i-chovek-ot-prilojenieto-na-sinite