Звездата на Пари Сен Жермен и световния футбол Лионел Меси даде любопитно интервю за TYC Sport, в което говори за трудната си адаптация във френската столица.

"Честно казано, бе трудна и тежка година. Аз съм живял повече в Барселона, отколкото в Аржентина. Истината е, че нямах намерение да променям нищо.

Що се отнася до семейството ми и децата... Тиаго преживя всичко в себе си, не ми каза нищо. Липсваха му Барселона и приятелите, но се адаптира. Матео има по-различен характер, той общува по-лесно. Чиро тръгна на училище за първи път, той нямаше голям избор. Всичко мина добре и се успокоихме. За мен и Антонела беше по-трудно. Първият ден, в който ги закарахме на училище, беше ужасен. Излязохме заедно, плачейки. Питахме се какво правим тук, какво се случва. За щастие всичко мина добре, децата са феноменални", разказа Меси.

"Трябваше да свикна и със съвсем различен футбол. Всичко беше ново за мен. Освен това започнах сезона със закъснение, а след това дойдоха контузията на коляното и коронавирусът. След това и отпадането от Шампионската лига, което беше тежък удар. Освиркванията бяха нещо ново за мен. Никога не ми се беше случвало, но е обяснимо с оглед на очакванията. След освиркванията се запитах какво са чули децата, не ми харесваше идеята, че живеем там в онзи момент. При всички положения съм убеден, че мога да обърна ситуацията. Другият сезон ще бъде различен, познавам вече отбора, града, чувствам се по-добре", признава Лионел Меси.

Content Original Link:

https://fakti.bg/sport/683477-mesi-za-idvaneto-si-v-parij-ostavahme-decata-na-uchilishte-i-plachehme

Добавете коментар

Изпратете
0
Shares