С терористи не преговаряме! Аксоима на ЦРУ. И ако Джокович не стигна до Аустралиан оупън, то Президентът Радев отигра перфектно подадената му топка и с един замах спечели Уимбълдън: "Страната ни не приема ултимативни искания от когото и да било".

Това е. За разлика от най-разни путинисти в десни "овчи" кожи, одрани между другото от народонаселението в един банкенски заЕчарник, или откровени червени, дето губят по стотици хиляди гласоподаватели месечно, и които с Бойко се противопоставят на Президента, ясно се вижда поведението на един НАТОвски Генерал, обвиняван още при встъпването му в първи мандат, че не е "червен" , а "румен".

..

С подкрепата си за инициативата "Три морета"- чисто НАТОвска инициатива, през призмата на която очакваме подкрепа за още два моста над Дунав, и поне два тунела под Стара планина, лобирането за модернизация на Българската Армия, ролята му на Главнокомандващ и твърдата принципна позиция по интеграцията в ЕС на Северна Македония, Президентът Радев доказва патриотичната си обвързаност с НАТО, където Българският интерес е защитен, като част от общите интереси на защитния блок.

България е НАТО, НАТО е България. Ние не можем да напуснем себе си...

А генерал Колев беше казал през 1916 г."Ние не искаме да се бием срещу руски войски, но що дирят те тук, на наша земя?!"

 

Автор: Ивайло МИХАЙЛОВ

Content Original Link:

https://fakti.bg/mnenia/647108-radev-specheli-uimbaldan-s-edin-zamah