За първи път българска офис сграда получава престижното европейско отличие за офисен проект на годината. В оспорваната категория се състезаваха още 8 сгради от Централна и Източна Европа – по две от Румъния, Унгария и Полша, и по една от Чехия и Сърбия.

Таня Косева-Бошова, управляващ партньор в Park Lane Developments, получи наградата на бляскаво събитие във Варшава.

„Построихме тази сграда в много труден период“, изтъкна тя. „Park Lane Office Center е изключително успешен проект. Само преди 20 дни успяхме да продадем сградата на SAP, немския разработчик на софтуер, компания, която няма нужда от представяне. Това беше най-голямата сделка на пазара в България за последните три години. Успяхме да осигурим и най-голямата наемна сделка на офисния пазар за миналата година с „Алианц Холдинг“. Най-добрият имот е успешно реализираният – този, който е отдаден под наем или продаден.“

Броени дни след отличието Park Lane Office Center спечели второ признание и стана победител в категорията Office Development на International Property Awards. (IPA). Наградите отличават най-високите постижения на компании, работещи във всички сектори на недвижимите имоти в цял свят. На 2 декември 2021 г. на Red Carpet онлайн церемония Park Lane Office Center ще участва във финалния кръг на конкурса, където ще се състезава за 5 STAR – най-високото ниво на отличие на IPA.

„Приемете моите поздравления към целия ви екип за страхотните усилия, вложени, за да постигнете този успех. Целта на IPA е не само да отличат високите постижения, но и да подпомогнат поддържането на високи стандарти в сектора на недвижимите имоти в световен мащаб”, сподели в поздравителен адрес към екипа на Park Lane Developments Стюарт Шийлд, президент на International Property Awards, и допълни: „Ситуацията с коронавируса в световен мащаб създаде предизвикателни условия за много компании и се надяваме, че вашето постижение в надпреварата за тези награди ще подпомогне развитието ви занапред“.

Станалата вече знакова сграда Park Lane Office Center бе завършена през юни тази година и в нея вече се помещава централата на „Алианц България“, които събраха на едно място повече от 600 свои служители от 9 различни локации. В началото на октомври тази година сградата беше купена от SAP, световен лидер в бизнес софтуера, което е най-голямата инвестиционна сделка в офисния сектор за последните три години в България.

Content Original Link:

https://fakti.bg/imoti/625190-za-prav-pat-balgarska-sgrada-specheli-renomiran-svetoven-priz

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares