Мария Илиева разказа за първи път как се е запознала с новия си мъж Александър. Бащата на дъщеря ѝ тя държеше в пълна тайна до раждането.

Тогава стана ясно, че той е синът на бившия кмет на София Петър Междуречки. Александър е бизнесмен, а двама се запознали в приятелска компания.

"Съдбата ни срещна много случайно. Имах ужасен ден, беше ми паднало едно участие заради пандемията и съвсем посърнала отидох на едно събиране с приятели. Първо ме впечатли с осанката си, а веднага след това с изключително красивия си, богат и вдъхновяващ ум", каза Мария Илиева пред Николаос Цитиридис.

Преди ден тяхната дъщеричка София навърши 4 месеца. До момента изпълнителката не е давала изявления за последната си връзка. Поради тази причина никой не знаеше кога е пламнала любовта им с Междуречки, пише сайтът за клюки и светски новини Hot News.

По всичко личи, че двамата са се запознали преди повече от година, а непосредствено с първите им срещи са направили и бебето. Припомняме ви, че малката София дойде на бял свят в края на юни, което говори за изключително бързи действия от страна на родителите ѝ. В същото време в средите се заговори, че Илиева е преминала през доста трудна бременност.

Тази ситуация обаче умело беше прикрита от певицата, която след като разкри, че чака втора рожба, не си спести участия, работа върху проекти, видяхме я дори и с обувки с ултра висок ток. А дни преди да роди беше забелязана в столично заведение. „Много е сладка и изцяло прилича на баща си. Все едно сме от различни раси с нея – тя е бяла, със зелени очи и червеникава коса. Все още не я показвам публично, защото така го чувствам. Александър пък вече е на три и половина и е голям дърдорко. Артистичен е, пее много сърдечно, но и много фалшиво. В училище много спираха тези, които пеят фалшиво, а това създава комплекси. Затова аз го насърчавам да пее“, поясни певицата.

Content Original Link:

https://fakti.bg/life/624736-eto-kak-plamnala-iskrata-mejdu-maria-ilieva-i-mejdurechki