Скандалите в личния живот на Мауро Икарди и половинката му Уанда Нара не спират да пълнят страниците на жълтите издания, а обратите в отношенията им са достойни за латино сериал. След като хвана нападателя на Пари Сен Жермен в изневяра,, сексапилната аржентинка побърза да сподели, че това е краят на брака им, но изглежда двамата все пак ще си дадат още един шанс.

Преди няколко часа бившата порнозвезда изля душата си в социалните мрежи, а от публикацията ѝ става ясно, че тя и Икарди отново са заедно, въпреки че преди няколко дни подписаха документи за развод.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Wanda nara (@wanda_icardi)

“Снимките, които качвах в последните месеци, показваха колко сме щастливи. Бях много наранена от случилото се. Всеки ден исках от Мауро развод. Когато той разбра, че няма връщане назад, ми каза, че не можем да продължаваме по този начин и ако това е начинът да сложим край на болката, трябва да го направим. Отидохме при адвокат. След два дни Мауро прие всички условия и подписахме споразумението. На следващия ден той ми написа писмо, каквото никой не е писал за мен: “Дадох ти всичко и сега имаш всичко. Надявам се да си щастлива, защото това ще направи щастлив и мен”.

Тогава осъзнах, че да имам всичко всъщност е нищо, ако не съм с него. Сигурна съм, че този труден период, през който преминаваме, ще заздрави връзката ни и семейството ни. Най-важното е, че и двамата имахме свободата да приключим 8-годишната си история, но уморените ни от плач души избраха да сме един с друг. Обичам те, Мауро Икарди”, написа Уанда. Публикацията бързо натрупа над 1 млн. харесвания.

Content Original Link:

https://m.fakti.bg/sport/624051-krai-na-dramite-ikardi-i-uanda-nara-otnovo-zaedno