Ситуацията в семейството на Орхан Мурад е много заплетена и драматична. Той се раздели с жена си Шенай, но явно процесът не е бил особено спокоен и мирен. Майката на Сузанита се нахвърли за пореден път на новата жена на легендарния певец, пише Шоу Блиц.

Има хиляди версии за раздялата между Шени и Орхан, но в момента и двамата са продължили живота си други.

Наскоро изпълнителят на "Хиляди слънца" официално обви, че има нова жена до себе си. Това не се отрази добре на бившата, която се нахвърли върху нея с остри думи.

"Която и да се намира в моя дом, поредна на бившия, моля само да няма смелостта да ми пипа вещите, докато не съм в къщи", пише Шени в личния си профил във Фейсбук.

Преди това пък използва доста остри думи срещу новата изгора на Орхан, наричайки я "к*рва". Щерката на певеца - Сузанита, също критикува остро баща си за раздялата с майка ѝ и това, че е прибрал нова жена в дома си. А слуховете гласят, че на Орхан просто му е писнало от номерата на Шенай и Сузанита, които го посрамиха пред цяла България и най-накрая е взел решението да продължи живота си напред и да ги остави да се излагат на воля.

Content Original Link:

https://m.fakti.bg/life/624027-bivshata-na-orhan-murad-se-nahvarli-na-novata-mu