Най-резултатният голмайстор в историята на българския футбол Мартин Камбуров обмисля да сложи край на своята дълга и славна кариера, ако не стигне до споразумение с Берое за удължаване на договора през зимата, научихме от Sportal.

„Договорът ми изтича през декември. Все още обаче не съм взел крайно решение, какво ще правя, когато договорът ми изтече.

Сега искам да се концентрирам върху останалите мачове на отбора до месец декември. Сами виждате, че откакто подобрих рекорда на Петър Жеков, получавам по-малко шансове. Аз не искам да влизам в игра за по няколко минути и не мисля, че ще се стигне до подновяване на договора ми с Берое. Така че мога да кажа, че на 90% ще окача бутонките. По всичко изглежда, че ще завърша кариерата си в Берое“, каза Камбуров.

Ветеранът сподели още, че не е имал специална мотивация, за да бележи срещу Левски, въпреки че статистиката показва, че именно „сините“ са любимият му опонент. Той отдава това на спортния шанс и подчерта, че е играел със същите намерения и срещу ЦСКА.

Той разказва още, че е изпитвал симпатии към „червените“ още от дете, защото баща му е привърженик на клуба. Но неубедителният му престой на „Българска армия“ не е върхът в състезателната му кариера.

Content Original Link:

https://m.fakti.bg/sport/623361-martin-kamburov-na-90-shte-okacha-butonkite