Помни ли някой как от София и градовете се излизаше през КПП и с попълване на декларация на какво основание? Как министърът на вътрешните работи Младен Маринов нарече "тарикати" софиянци, които излезли от София по великденските празници по селата и на КПП-тата и не ги пускаха да се приберат?

Как бяха затворени не само заведения, театри и молове, ами и парковете и забраняваха да се сяда на пейка? И как всяка сутрин генералчето с униформата и министър Ангелов ни плашеха с трупове, а Борисов каза, че след месец ще сме в ада? Тогава се заразяваха по 30-ина души на ден, за разлика от Италия, но ни въведоха същите мерки. Сега на ден се заразяват по 5000, умират по 100, а правителството въвежда мижави меки мерки, каквито са сертификатите - въведени отдавна в Западна Европа. И някакви са се разревали като в детска градина и правят протести по кръстовищата. Този коментар направи в социалната мрежа журналистът Иван Бакалов.

Content Original Link:

https://m.fakti.bg/mnenia/623299-ivan-bakalov-nakakvi-sa-se-razrevali-kato-v-detska-gradina-i-pravat-protesti-po-krastovishtata