Ариана Гранде вече е омъжена жена. Както разкриха TMZ и “People”, 27-годишната певица се омъжи през уикенда за приятеля си Далтън Гомес (25). Двамата се ожениха на скромна церемония, която се състоя в дома на американската звезда в Монтесито.

Ариана Гранде купи този красив и скромен имот с две спални и три бани от Елън Дедженерис за почти 7 милиона долара.

„Те се ожениха. Това бе малко, интимно тържество, имаше по-малко от 20 души. Всичко беше радостно и изпълнено с любов. Двойката и техните семейства не биха могли да бъдат по-щастливи “, заяви говорителят на Ариана Гранде пред„ People “. „И Ари, и Далтън обичат да живеят в Монтесито. Прекарват много време там. Затова беше естествено да се оженят в тази великолепна къща ”, добави още той.

Ариана Гранде обяви годежа си с Далтън Гомес миналия декември. Много дискретно двойката прекара заедно през цялото време на ограничителни мерки, след като започна любовната си връзка в началото на 2020 г. Младежът, който е агент на луксозни недвижими имоти, беше поискал ръката на своята приятелка, като й подари пръстен с диамант и перли. Бижуто е направено от пръстен, принадлежал на бабата на Ариана Гранде. http://dnesplus.bg